Ми у Facebook
25.01.2017, 18:05

«Регіна» з шести партій проти «Орбіти» виграла лише одну [+Відео]

У чергових матчах української Суперліги з волейболу серед жінок рівненська «Регіна-МЕГУ» приймала «Орбіту» з Запоріжжя. Незважаючи на підтримку «рідних стін», рівнянки не змогли вчинити гідний опір суперницями і поступилися в обох зустрічах із загальним рахунком 1:6.
«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» – 0:3 (23:25, 22:25, 23:25)

«Регіна»: Михальчук, Овезгельдієва, Скорохід, Лозинська, Грицуняк (к), Басанова; Вікторчук (л), Завала, Кара Тренер – Ігор Тартаковський.
«Орбіта»: Олійник, Савченко, Пасс, Козиряцька-Середа (к), Яструб, Лучко; Кутнякова (л), Лапікова, Дударенко. Тренер – Ірина Комісарова.
Судді: А.Льопа (Івано-Франковська), О.Осадчий (Чернігів).
Тривалість матчу: 75 хв. (27+23+25).
20 січня. Рівне. Спорткомплекс НВК№26. 97 глядачів.

Як розповіли у Рівненській обласній федерації волейболу, матч вийшов напруженим і цілком міг завершитися на користь господарок. Якщо б, наприклад, вони виграли першу партію. На долі гри позначився більший досвід запорізьких волейболісток, зокрема Лідії Лучко та Олени Козиряцької-Середи. Позначився зокрема в кінцівках, коли треба було вирішувати, адже упродовж всіх партій на майданчику точилася в цілому рівна боротьба. В першій партії до перемоги ближче були підопічні Ірини Комісарової, які вели 19:15. Але без інтриги не обійшлося. 21:20 – попереду вже рівненські волейболістки. Лучко коронним пострілом із «двійки» не дозволила «Регіні» відірватися. 22:22, 23:23. В наступному розіграші напевно вирішальний, дуже важкий, м’яч в партії потягнула Вікторія Савченко, а партнерки довели справу до точного удару. Переможна точка в партія була поставлена блоком.

Друга партія проходила зі змінним успіхом. Потужний старт «Орбіти» - 5:0. Відповідь «Регіни» - 5:5. «+3» у господарок - 16:13. А тепер у запорізької команди – 18:21 після ейсу Козиряцької-Середи. Кінцівка знову за «Орбітою». Партію завершила Поліна Пасс – 22:25.

В третій партії спочатку лідирувала «Регіна» - 6:3, 9:7. А потім на подачі тієї ж Пасс, запорізькі волейболістки, здавалось би забезпечили собі вирішальний відрив – 17:13. Далі – 20:14 і 24:19. В цей момент рівненські волейболістки провели просто фантастичний відрізок у захисті – ніяк підопічні Ірина Комісарової не могли добити м’яча до підлоги. Але все ж таки довели гру до перемоги – 25:23.
3:0 – перемога «Орбіта», але це явно не гарантує легкого життя у повторному матчі.

Друга гра туру між цими командами проходила за аналогічним сценарієм.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ» – 1:3 (16:25, 25:23, 19:25, 23:25)
«Регіна»: Михальчук, Овезгельдієва, Скорохід, Лозинська, Грицуняк (к), Басанова; Вікторчук (л), Завала, Кара. Тренер – Ігор Тартаковський.
«Орбіта»: Олійник, Савченко, Пасс, Козиряцька-Середа (к), Яструб, Лучко; Кутнякова (л), Лапікова, Є.Перепич. Тренер – Ірина Комісарова.
Судді: О.Осадчий (Чернігів), А.Льопа (Івано-Франківськ).
Тривалість матчу: 83 хв. (21+21+20+21).
21 січня. Рівне. Спорткомплекс НВК№26. 85 глядачів.

В першій партії “Регіна-МЕГУ” повела в рахунку, але до середини ігрового часу запоріжанки переломили хід гри та пішли у відрив. В підсумку здобувши перемогу 16:25.

В другій партії вели рівнянки, і знову не змогли втримати свою перевагу. Все вирішилось на заключних подачах, але вперше за ці дві гри волейболістки “Регіни” змогли краще за суперниць відіграти кінцівку та здобути перемогу з рахунком 25:23 і 1:1.

На жаль для прихильників рівненської команди, окрім перемоги у вищезгаданій партії волейболістки “Регіни-МЕГУ” порадувати більше не змогли. Наступні дві партії хоч і проходили в запеклій боротьбі, але в кінцівці гості з Запоріжжя були успішнішими. Поразка в третьому сеті 19:25, і у четвертому 23:25.

Після цих матчів “Регіна-МЕГУ” посідає передостаннє, сьоме місце турнірної таблиці, маючи в своєму активі лише три перемоги при тринадцяти поразках.

Наступні ігри у Чемпіонаті України з волейболу серед команд Суперліги “Регіна-МЕГУ” проведе 3 та 4 лютого у Сєвєродонецьку, де зустрінеться з аутсайдером турнірної таблиці “Сєвєродончанкою”.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ