Ми у Facebook
26.01.2017, 12:30

Створили фоторобот педофіла, який у Рівному нападав на дітей (+ФОТО)

Як повідомляло ОГО, чоловік двічі нападав на дітей.
До поліції 23 січня надійшло два повідомлення від рівнян, що невідомий чоловік чіпляється до їх малолітніх дочок у ліфті. Близько 17 години чоловік високого зросту у чорній куртці з капюшоном на голові погрожував у ліфті 12-річній рівнянні фізичною розправою, приставивши ніж до горла. А на вулиці Волинської Дивізії теж у ліфті багатоповерхівки 11-річну дівчинку хотів роздягнути невідомий. За описами дівчаток це був той самий чоловік.

На Рівненщині двоє неповнолітніх отруїлися алкоголем


- За обома фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України, — повідомила начальник відділу ювенальної превенції Ірина Чорна. — За описом дітей створили фоторобот підозрюваного у вчиненні цих злочинів.

Наказом начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області з числа працівників карного розшуку, управління превенції та Рівненського відділу поліції створили робочу групу із розкриття кримінальних правопорушень.

У Рівному підрізали чоловіка


Поліцейські застерігають батьків, аби вони наглядали за своїми дітьми, без потреби не випускати їх самих на вулицю, а також вкотре пояснити, що не можна розмовляти з незнайомими людьми.

Уважно роздивіться фоторобот. Звісно, що зображення може не відповідати стовідсотково реальній зовнішності правопорушника, так як його створили за описом дітей. Однак, якщо ви впізнаєте схожість рис обличчя або, якщо маєте інформацію про людей схильних до таких дій, просимо повідомити в поліції за номером «102».



Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами