Ми у Facebook
26.01.2017, 18:30

«Верес» на зборах у Східниці розгромив аматорів [+Відео]

Рівненський «Верес» провів перший контрольний поєдинок у рамках першого збору у Східниці, що на Львівщині. Попередньо цей матч не планувався. Рівняни екзаменували команду першості Львівщини ФК «Стебник», яким, у підсумку, забили п’ять сухих м’ячів – рахунок гри 0:5.
Як розповіли в Інформаційній службі НК ФК «Верес», на цьому зборі «Верес» проведе вже не три, як планувалося, а чотири зустрічі. Наступний спаринг відбудеться у п`ятницю, 27 січня, у Львові проти «Карпат-2».

Тим часом, 30-річний захисник Ярема Каваців поповнив лави Народного Клубу «Верес». Попереднім клубом футболіста була «Зірка» з Кропивницького, за яку уродженець Львівщини провів 15 матчів.

Таким чином, Каваців вже третій новачок «Вереса» під час нинішнього міжсезоння. До того склад рівнян поповнили захисник В’ячеслав Лухтанов та півзахисник Валерій Лебедь.

У першому навчально-тренувальному зборі «Вереса» крім гравців команди участь беруть також чимало потенційних новачків, у тому числі на перегляді два футболісти з Італії та один з Гани.

Немає у таборі Народного Клубу півзахисника Михайла Сергійчука та захисника Євгена Непляха. Хоча контракт з цими гравцями ще не розірвано.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Крім того, головний тренер Володимир Мазяр, а також футболісти Богдан Когут, Руслан Степанюк і новачок команди Ярема Каваців багато цікавого розповіли журналістам телеканалу «Футбол», які завітали до Східниці.



Завдяки сюжету телеканалу «Футбол», вболівальники мали змогу ознайомитися із деякими деталями підготовки команди НК «Верес» до весняної частини сезону. Втім, як це часто буває, не увесь відзнятий журналістами матеріал увійшов до сюжету.

Телеканал «Футбол» люб`язно надав інформаційній службі НК «Верес» повну версію відео. До вашої уваги - перший фрагмент інтерв`ю із головним тренером НК "Верес" Володимиром Мазяром - про перспективи розвитку УПЛ.

«Коли я ще виходив на поле у якості футболіста - у Вищій лізі було дві команди, які стабільно боролися за чемпіонство та декілька команд, які стабільно боролися за Єврокубки. Натомість, була дуже напружена боротьба за виживання. Інтрига зберігалася до останнього туру. Ту боротьбу за виживання ми загубили... Можливо, потрібно зробити два кроки назад, аби зробити якісний крок вперед. Такі міста як Черкаси, Харків, Рівне, Чернігів, Маріуполь - вони заслуговують мати хорошу команду... Кам`янська ж «Сталь» не загубилася в УПЛ», - розповів Володимир Мазяр.







На правах реклами