Ми у Facebook
28.01.2017, 14:34

Рівненщина: чому проїзд за деякими напрямками дорожчий (+КОМЕНТАРІ)

Нещодавно до редакції ОГО звернулася обурена читачка.
Жінка, яка мешкає у селі В.Житин, розповідає, що читала у нашому виданні про те, що перевізники та Рівненська ОДА уклала угоду згідно з якою підняття цін на перевезення відбудеться не більш як на 30 відсотків. Проте коли востаннє їхала до Рівного, то мусила заплатити 7 гривень, хоча перед цим плата була лише 5. А це значно більше за 30-ть відсотків. Жінку також обурило й те, що попри здорожчання комфорт перевезення був незадовільним.

Мешканці Рівненщини обурені новою платою за проїзд у маршрутках


Ситуацію пояснив Валентин Демчук — президент громадської організації “Союз перевізників України”:

- Виникла деяка неузгодженість між перевізниками, які визначали різну вартість перевезнення. Тепер вдалося досягти домовленості й за маршрутом Рівне — Житин проїзд коштуватиме 6 гривень, а за маршрутом Рівне — Новоукраїнка — 11 гривень. А стосовно комфорту, то подорожчання проїзду пов’язане зі здорожчанням паливно-мастильних матеріалів та податкового навантаження на перевізників. І ідеться не про подорожчання заради комфорту, а для того, щоб вижити перевізникам.

Чому мешканці Рівненщини мерзнуть у маршрутках: коментар перевізників

Зараз ціна за проїзд до Великого Житина, за повідомленням сайту bus.com.ua, становить 7 гривень 80 копійок - це ціна за проїзд із автостанції "Чайка" (вартість без додаткових зборів та платежів). Зазвичай вартість квитка на 10-15 відсотків вища.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами