Ми у Facebook
28.01.2017, 11:00

Для рівненських спортсменів «Інваспорту» провели вечір «Наша спортивна гордість»

У п’ятницю, 27 січня, у Рівному в приміщенні КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської облради проводився святковий вечір «Наша спортивна гордість». На ньому було відзначено кращих спортсменів-інвалідів за підсумками спортивного сезону.
На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять видатних фахівців Рівненського регіонального центру «Інваспорт» заслуженого тренера України зі стрільби кульової Чижа Григорія Сергійовича, заслуженого тренера України з пауерліфтингу Коверзи Михайла Миколайовича та заслуженого майстра спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Сівак Надії Миколаївни.

На даному вечорі відзначено дипломами та кубками 85 кращих спортсменів та працівників галузі фізичної культури і спорту інвалідів Рівненської області у 11 номінаціях.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся заступник начальника КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради – Демчук Андрій Олександрович, заступник голови Рівненської облдержадміністрації Богатирчук-Кривко Світлана Кирилівна, перший заступник голови Рівненської обласної ради Корнійчук Олександр Васильович, заступник міського голови Кульчинська Галина Григорівна , начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Таргонський Григорій Миколайович, директор Рівненського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», голова відділення національного олімпійського комітету України в Рівненській області Петренчук Микола Васильович, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації Ліпський Віталій Володимирович, голова Рівненської обласної профспілкової організації профспілки працівників культури України Давидюк Петро Петрович, декан факультету здоров’я, фізичної культури і спорту приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука» Завацька Лідія Архипівна, головний спеціаліст управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, куратор регіонального центру «Інваспорт» Мурін Володимир Валерійович.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному під час вечора «Наша спортивна гордість» відзначили кращих у інваспорті

«Інваспорт»: у Рівному відбувся чемпіонат області з шахів

«Сьогодні у цих стінах панує надзвичайно тепла родинна атмосфера. Гадаю, що саме завдяки такому високому командному духу українська збірна показала такі вражаючі результати на літніх Паралімпійських іграх минулоріч. Своєю наполегливістю, жертовністю та відданістю спортсменам з Рівненщини вдалося внести значний вклад у цю перемогу. Завдячуючи вам над Ріо-де-Жанейро неодноразово майорів український стяг. За це хочу висловити вам величезну подяку та низький уклін», - звернувся з вітальними словами до присутніх спортсменів та тренерів перший заступник голови обласної ради Олександр Корнійчук.

З повним переліком нагороджених можна ознайомитися на сайті рівненського «Інваспорту».

Загальне керівництво проведенням змагань здійснював регіональний центр «Інваспорт».





На правах реклами