Ми у Facebook
28.01.2017, 13:26

Перше джазове кафе Рівного святкує свій день народження

Джазовому клубу "ДжЕм" - вісім джазових років!
Коли нам виповниться 70, ми напишемо елегантні вражаючі мемуари про діяльність джаз клубу «ДжЕм». Поки що нам виповнюється всього 8 джазових років, в які вже можна вмістити безліч проектів, які ми здійснили, подій, що об'єднували все місто в єдиний ритм джазу, блюзу, свінгу, етно та world music, імен прекрасних музикантів з різних країн, що грали на наших сценах, цілий діапазон джазових емоцій глядачів, які формують чудовий культурно - інтелектуальний осередок Рівного, потужних джемсейшнів, закулісних історій, які так любить згадувати наша команда, а ще опісля смаку. І як завжди, щороку ми чуємо фразу «А я й не знав, що я люблю джаз!»

Як у Рівному відзначали триріччя "ДжЕму"

Звісно ми є дуже скромними, але джаз-клуб «ДжЕм» - це перший джазовий клуб нашого міста, що постійно відкриває нові колективи широкому загалу публіки. В Катамадзе, Аніко Долідзе, The Hypnotunez, Роман Коляда, Skicki Skiuck, Квартет переліку - струнний квінтет “Volosi”, ДахаБраха, Zumbaland, Alex Renart, Ніно Карлоса Лопеса, Shockolad, Toporkestra, "Bartosz Pernal Quartet", Анна Чайковська та “Acoustic Quartet”, Олексій Коган, Ігор Закус та багато-багато інших…

Обіцяємо дивувати Вас і надалі, а поки що хочемо подякувати! Дорогі наші слухачі, що мають прекрасний смак до музики, геніальні музиканти, що виступають на наших сценах, партнери та друзі, які завжди підтримують нас у наших ідеях та проектах, та допомогають в реалізації! Ми дуже щасливі, що ви у нас є!

Запрошуємо Вас на святкування свого восьмого дня народження! 9 лютого 2017 року о 19-30, в барі – ресторані "Блюz & Jazz" виступить дует найхаризматичніших виконавців блюзу в Україні – Макса Таврического та Івана Блюза.

Артистичність Макса - захоплююча, адже він «людина-оркестр» (гітара, губна гармоніка, вокал, тамбурін), в репертуарі якого більше ніж 400 композицій класики блюзу, рок-н-ролу, соул, фолк, кантрі, спірічуелс, авторських композицій англійською мовою і багато іншого.

IVAN БлюZ – це людина, в якій харизма Фредді Кінга поєдналася з потужними впевненими рифами Річі Блекмора. І не дивно! Адже саме ці музиканти стали його улюбленцями та взірцями у блюз та рок-музиці. Слухаючи записи Блекмора, Іван самостійно навчився грати на гітарі і з 2003-го року не розлучається з нею, хіба тільки змінюючи її на пензель та фарби.



На Вас чекають море класики блюзу, соулу і рок-н-ролу в ексклюзивному виконанні, заряд бадьорості та позитивних вражень на довгий час вперед.



9 лютого 2017 року о 19-30
Бар - ресторан "Блюz & Jazz", вул. 16 липня, 7.
Квитки за телефоном: (067) 363-34-18

Джазуймо разом!







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ