Ми у Facebook
29.01.2017, 09:29

На Рівненщині застрелили чоловіка (+ ФОТО, ВІДЕО)

Він помер у кареті швидкої медичної допомоги

У Рівному злодії розбили скло автомобіля і викрали техніку


У суботу, 28 січня, близько 14.20 до поліції надійшло повідомлення, що у селі Люхча Сарненського району невідомий чоловік заподіяв вогнепальне поранення 54-річному місцевому жителю. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до лікарні. А зловмисник зник з місця події на автомобілі білого кольору марки «Chevrolet».

- Орієнтування з приводу вчиненого злочину було направлено в усі територіальні підрозділи управління поліції Рівненщини, – повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк. – Через кілька годин поблизу Рівного працівники управління карного розшуку та патрульні поліцейські затримали зазначений автомобіль, у якому знаходилось п’ятеро осіб. Деякі із чоловіків намагалися втекти від правоохоронців.

У своїй сторінці у Фейсбук Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував відео затримання підозрюваних:



"Патрульні почали переслідування автомобіля Форд Транзит, на якому стрілок поїхав в сторону Рівного. Зупинили на автозаправці, на околиці обласного центру. Двоє осіб з тих, що їхали в цій машині, спробували забігти в поля, та похапцем приховати у снігу велику сумку.

Однак, втікачів наздогнали, сумку знайшли: 2 пістолета Форт, пістолет Макарова, автомат Калашникова та боєприпаси до них. Два патрульних екіпажу зуміли зупинити мікроавтобус, наздогнати і затримати озброєних злочинців - без єдиного пострілу!"











Вранці на Рівненщині трапилося декілька ДТП


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook








На правах реклами