Ми у Facebook
29.01.2017, 09:00

Куди піти у Рівному у неділю, 29 січня [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.



У неділю маленьких рівнян запрошують на кулінарний майстер-клас, що відбудеться у кафе "New York Street Pizza" у ТЦ "Злата Плаза". Дітей навчатимуть готувати ароматну лазанью та яблука в карамелі. ДЕТАЛІ Початок об 11-00







Також у місті відбудеться акварельний майстер-клас “SketchBook”



"Art orangereya" знову пропонує рівнянам долучитися до чергового творчого майстер-класу. Цього разу ви матимете можливість власноруч зробити унікальний блокнот з казковим акварельним розписом та спецефектами. Заняття проходитимуть об 11:00, 13:00, 15:00 та 16:40.





У Рівненському академічному обласному театрі ляльок об 11-00 відбудеться показ зимової казки «Сонечко та Сніговички».



Малята, ви любите Сонечко? А як ви гадаєте, лісові звірята також його люблять? Звичайно, адже Сонечко дарує усім тепло і радість. Це зрозуміли і наші Сніговички, зліплені з холодного снігу, але із теплим та добрим серцем. І вони обов'язково знайдуть його, не зважаючи ні на що. Розтане сніг, потечуть грайливі струмочки, та ніколи не розтане в наших серцях віра у добро.



А вже о 13-00 - вистава «Кому потрібен Сніговик?»



І, справді, кому потрібен Сніговик? Можливо, він потрібен Вам, малята ? Гадаю, Ви зможете з ним потоваришувати і стати справжніми друзями. Але найбільше Сніговик потрібен Зайчикові, аби допомогти врятувати Новорічну Ялинку, яку зачарувала хитра і підступна… Хто? Приходьте на виставу і Ви побачите самі.

Тривалість обох вистав 40 хв. без антракту






Вперше на сцені філармонії в залі камерної та органної музики свою програму представлає органістка з Ужгорода - Катерина Гажо.



Виступ відбудеться в рамках фестивалю "Органний собор - 2017", що триватиме до кінця зими.





Сьогодні рівнян чекає феєричне камеді шоу від команди "VIP ТЕРНОПІЛЬ"



Уже 29 січня у МПК "Текстильник" виступатиме популярна гумористична команда - талановиті "VIP ТЕРНОПІЛЬ". Гумористи уже неодноразово вигравали шоу "Розсміши коміка", брали участь у 2-х сезонах Ліги Сміху, стали переможцями Літнього кубку Ліги Сміху минулого року. Крім цього, коміки являються акторами, авторами сіткому "Одного разу під Полтавою" та скетчкому "Країна У".




Прем'єра фільму "Три ікси: Реактивізація" (16+)



Ксандер Кейдж повертається з добровільного вигнання і потрапляє в шалений вирій подій. Він збирає команду безбашенних екстремалів, разом з якими йому доведеться знайти найпотужнішу секретну зброю - «Ящик Пандори». Діяти треба швидко: за розробкою полюють небезпечні головорізи. Ставки в смертельній грі підвищуються, коли з'ясовується, що світові уряди залучені в криваву змову, а на кону - доля світу.

Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 10:10, 15:45, 19:45, 21:40




Прем'єра фільму "Ла-Ла Ленд"



Це історія кохання старлетки, яка між прослуховуваннями подає каву вже іменитим зіркам і фанатичного джазового музиканта, який вимушений підробляти в заштатних барах. Але успіх, який прийшов до закоханих, починає підточувати їх відносини…

Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 14:00, 20:00




Прем'єра мультфільму "Балерина"



Події розгорнуться навколо маленької сирітки, яка, слідуючи за мрією стати балериною, приїжджає в Париж у 1879 році.

Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 11:55, 16:05


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники,Facebook





На правах реклами