Ми у Facebook
30.01.2017, 16:18

У кого рекомендують народжувати рівнянки

Прийнявши рішення про пологи за домовленістю, батьки часто вагаються і самі не знають якого лікаря обрати, щоб народити саме у нього чи в неї. Пропонуємо вам дізнатися, яких лікарів рекомендують рівнянки.

Ні для кого не секрет, що для рівнянок вже звичним є те, коли за місяць чи два до пологів родина домовляється з лікарем про те, щоб народжувати саме у нього. Для чого це потрібно?

По-перше, щоб бути впевненим і знати, що знайома вам людина допоможе народитися вашому малюкові.

Лікарі від Бога – у кого рекомендують народжувати рівнянки

По-друге, настрашені багатьма історіями батьки часто хочуть перестрахуватися і готові заплатити подяку лікареві, аби лиш все було добре. По-третє, це дає можливість обрати не тільки лікаря, а і заклад в якому народжувати. Адже, для прикладу, за направленням та місцем проживання вас направляють у міський пологовий, а ви хочете народжувати у перинатальному центрі.

Водночас, прийнявши рішення про пологи за домовленістю, батьки часто вагаються і самі не знають якого лікаря обрати, щоб народити саме у нього чи в неї.

Кореспонденти сайту “Маленькі рівняни” провели опитування та зібрали коментарі з соціальних мереж Рівного про те, в кого народжували рівнянки і яких лікарів щиро рекомендують.

ЧИТАТИ КОМЕНТАРІ РІВНЯНОК

ОБГОВОРЕННЯ ЦІЄЇ ТЕМИ НА САЙТІ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ





На правах реклами