Ми у Facebook
31.01.2017, 19:30

Дача. Сад. Город. Як виростити зелену цибулю на підвіконні

Зелена цибуля служить чудовим джерелом вітамінів, покращує травлення, зміцнює імунітет, смакує до багатьох страв, а тому вживати її корисно не тільки влітку, а й зимою. А для того, щоб зекономити, пропонуємо виростити таку цибулю на підвіконні за допомогою перевірених способів.
Спосіб 1. Для вирощування зеленої цибулі великі плоди помістіть в ємність з гарячою водою і залиште на добу. Потім зніміть верхній шар лушпиння та зріжте верхівку на 1,5 см.

Підготуйте неглибокий контейнер, наповніть його землею на 3-4 см. Якщо ви взяли субстрат, наповніть його водою, щоб вона покривала землю на 1 см. У готовий грунт помістіть цибулини з відстанню 2 см одна від одної. Цибулю не варто занадто заглиблювати в землю, у грунті має бути тільки коріння.

Контейнер з цибулею на тиждень поставте у тепле місце. Коли з'являться перші "пера", перенесіть ящик на підвіконня. Час від часу поливайте цибулю теплою водою.



Спосіб 2. Виростити зелену цибулю можна і простішим способом. Для цього цибулини обробіть так само, як і у вищезазначеному варіанті. Потім щільно розташуйте їх у неглибокому піддоні. Посудину заповніть водою на чверть плода. Через 2 тижні ви зможете їсти свіжу зелену цибулю. Не забувайте лише підливати воду в піддон.



Читати також:

Як виростити вдома кавове дерево

Дача. Сад Город. Висіваємо петунії на сніг

Як правильно доглядати за "грошовим деревом"





На правах реклами