Ми у Facebook
02.02.2017, 10:00

ПриватБанк пропонує рівнянам оригінальні подарунки до Дня закоханих

В подарунок для закаханих ПриватБанк випускає картки з індивідуальним дизайном.
Для закоханих ПриватБанк пропонує оригінальний подарунок - картку з романтичним дизайном. При чому, її можна буди забрати в будь-якому відділенні, або ж навіть замовити доставку кур'єром.


Щоб замовити таку картку, потрібно виконати декілька простих кроків на сайті ПриватБанку https://carddesign.privatbank.ua/. Зокрема, обрати тип картки (Універсальна миттєва, Універсальна Голд чи Картка для виплат), завантажити необхідне фото чи картинку для дизайну картки. Якщо картка призначена для не для вас - поставити позначку “Карта у подарунок”. Після цього обираєте спосіб доставки.

Випуск однієї картки з будь-яким оригінальним дизайном для закоханих коштує 99 грн. Якщо ви виберете запропоновану банком картку, то вона буде безкоштовною. А для тих, хто в такий чудернацький спосіб хоче освідчитись - можна замовити картку "Вийдеш за мене?".



Є в наявності і парні картки з індивідуальним дизайном. Дві картки, наприклад, з написами “LO” і “VE” або ж з текстом на одній картці - “Я кохаю красиву і недоступну” та з текстом на другій - “Піду нафарбуюсь і заховаюсь у сейф”.

Активувати картки з індивідуальним дизайном закохані зможуть самостійно за допомогою банкомату або ж звернувшись до співробітників банку у будь-яке відділення ПриватБанку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ