Ми у Facebook
03.02.2017, 10:56

Через ожеледицю у Рівному - транспортний колапс

Через несприятливу погоду у Рівному не їздили таксі та маршрутки в деяких напрямках.
Так, у спільноті "Ровно. Твой город / Рівне. Твоє місто", що в соціальній мережі Фейсбук, рівняни жаліються, що зранку неможливо було виїхати з дому.

У Рівному подорожчало таксі

Aleksey Mikhasyuk‎:
Що треба зробити, аби в нашому місті з'явилася хоч одна нормальна служба таксі?
Сьогодні зранку о 6 годині я не зміг викликати машину від 305, 579 та 088. Причина одна - немає машин у вашому районі. Таке враження, що це не таксі, а бла-бла кар - попутне перевезення. Якщо зорі так стануть, що вам буде ПО ДОРОЗІ із таксистом, то він вас підвезе. За ваші гроші.
Може, ще швидку і поліцію перевести на той саме принцип - виїзджати на виклик лише у тому випадку, якщо це поруч, або пр дорозі?

Алена Солімчук: Хто водій той і зрозуміє....сьогодні о 6 год сама була за кермом....така ожеледиця!!!.....тому багато таксистів не виїхали на роботу.....сьогодні навіть маршрутки о 7 год ранку з автовокзалу в рейси не виїхали

Рівняни назвали найкраще таксі


Борис Кравчук: Сьогодні вранці на асфальті стояти неможливо. Яке таксі

Andriy Panchuk: Таки так.... Ситуація повторюється незалежно від погодніх умов та свят. Таксьори беруть лише тих пасажирів яких їм вигідно.... Таксі на те воно і таксі...- вони повинні в любий час доби довозити пасажирів незалежно від погоди і вихідних. Хочу/не хочу - позбавляти ліцензії...

Boris RV: Я б розпочинав з питань до тих служб, хто має забезпечити безпечне пересування на авто по дорогах міста і області, а потім вже до служб таксі і самих водіїв. На їх місці я вчинив так само, не наражаючи на небезпеку пасажирів і власне авто за 30-50 грн.


"Підведемо клієнта, кинемо напризволяще в критичний момент" - рівнянка про міське таксі

Kordonets Oleg: Вважаєте, що таксисти не хочуть заробити зайву гривню і тупо сидять вдома в час, коли попит на їхні послуги підвищений? Для того, щоб нормально функціонував транспорт, зокрема і таксі, має нормально функціонувати й інші служби, зокрема комунальні підприємства, які утримуються, власне, за ваш з нами кошт, і таксистів, зокрема, ну тих, хто платить податки... Автівок немає в такий сракопад передусім тому, що ніяко зимова гума, з шипами чи без них, неспроможна забезпечити безпечне пересування за таких погодних умов, і ніхто, звісно, за 50 грн не буде ризикувати своїм майном, здоров"ям своїм та пасажирів

Олександр Бриковець
: Служби таксі нічим не відрізняються від всіх інших служб в нашому місті а також і у всій краіні. Що тут казати, порядку немає ніде. А починати потрібно з себе, своєі квартири, свого під' ізду, свого двору, і бути активним у своій громадській позиціі.

Rio Paradise:
Поліція та швидка теж дозволяють собі такі вислови, типу : " вибачте, немає вільних машин"((





На правах реклами