Ми у Facebook
04.02.2017, 12:00

Володимир Мазяр розповів про перший збір «Вереса» [+Відео]

Третього лютого Народний Клуб «Верес» завершив перший навчально-тренувальний збір в рамках нинішнього міжсезоння. Під час збору команда у селищі Східниця Львівської області працювала над загальнофізичною підготовкою.
Крім того рівняни провели чотири контрольні гри, в яких здобули перемоги. Про враження від першого збору, а також про плани на збір другий у Інформаційній службі НК ФК «Верес» попросили розповісти головного тренера рівнян Володимира Мазяра.

- Те, що запланували, ми виконали. На жаль, зазнали мікротравм Борис Орловський та Ігор Сікорський. А загалом – я задоволений ставленням хлопців до роботи, виходячи з тієї ситуації, яку маємо.

- Ви переглянули велику групу потенційних новачків, з кимось ще плануєте укладати контракти?

- Поки що лишаються ті, хто вже підписав контракти. Хоча на другому зборі, безумовно, новобранці будуть. Нам треба ще закрити 2-3 позиції.

- Коли розпочнеться другий збір?

- Збираємося 7-го числа. Збір будемо проводити в Брюховичах, у «Валентині». Тренуватимемося на синтетичному полі. До Туреччини в такий час їхати не дуже хочеться. Дякую керівництву за ті умови, які маємо. Будемо від них відштовхуватися.

- Чи планується участь у турнірах?

- Хотіли поїхати на турнір до Полтави, але задорого виходить. Тож, будемо шукати спаринги на місці. Думаю, ще раз зіграємо з Винниками. Шукатимемо ще 2-3 спаринги.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» завершив рік перемогою

Головний тренер «Вереса» несподівано пішов у відставку

Нагадаємо, НК ФК «Верес» став сильнішим в другому та третьому матчах в рамках тренувального збору, який триває на Львівщині. Спочатку рівняни обіграли молодіжну команду «Карпат», а згодом виявилися сильнішими від винниківського «Руху».

Запланований на третє лютого контрольний поєдинок між клубами Першої ліги НК «Верес» та МФК «Миколаїв», що мав відбутися на львівському стадіоні «Сокіл», було відмінено. Причина – складні погодні умови.

- Прикро, що гра не відбулася, - сказав головний тренер НК "Верес" Володимир Мазяр. - На жаль, погода не дозволила грати, оскільки поле дуже травматичне. "Миколаїв" на цю гру аж з Полян приїхав.





На правах реклами