Ми у Facebook
09.02.2017, 16:30

У рівненському «воднику» відкрили фотовиставку польського митця

На захід зібралася міська і освітня еліта.
8 лютого у холі Національного університету водного господарства та природокористування відкрили виставку світлин Гжегожа Куб’яка «Світлопогляд ІІ». На заході зібралися колеги-митці та освітня еліта міста.

Гжегож Куб’як – талановитий фотохудожник із Польщі. Нині він не тільки займається улюбленим мистецтвом, а й викладає в університеті польську мову та безкоштовні курси мови для всіх охочих.



- Я знаю Гжегожа дуже давно. А тепер він приїхав до Рівного і викладає нашим студентам польську мову. А ще вносить у наш технічний університет часточку прекрасного, високого, мистецького. Що тут можна сказати, зазвичай всі їдуть у Польщу, а це той випадок, коли Польща приїхала до нас, - поділився ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський.



Пан ректор зауважив, що в планах Гжегожа відкриття фотогуртка для студентів «водника». Варто сказати, що на відкриття виставки зібралося чимало цінителів прекрасного, у холі не було де яблуку впасти. Що говорить про талант та визнання Гжегожа Куб’яка у серед рівнян.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ