Ми у Facebook
10.02.2017, 19:27

Мешканці Рівненщини стали учасниками регіонального семінару

У Рівненському регіональному цЦНАПІ відбувся регіональний семінар: «ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЦНАП В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ПОВНОВАЖЕНЬ У СФЕРІ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ», організований для керівників районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, адміністраторів ЦНАПів.
Розпочав семінар з вітального слова та визначення основної мети заходу Леонід Біляк - перший заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської обласної державної адміністрації. Він зазначив, що створення ЦНАПів є важливим етапом для забезпечення якісного обслуговування населення, створення сервісу, спроможного не лише полегшити отримання адміністративних послуг, але й у цілому забезпечити співпрацю влади та громади.

Досвідом проведення децентралізації повноважень у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, формування і ведення реєстру територіальної громади міста, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян поділився заступник мера міста Рівне, а у минулому директор Рівненського ЦНАПу Віталій Герман.

Підсумки року - 2016: Рівненський регіональний ЦНАП – приклад революції сервісу

У спільній дискусії з учасниками семінару було визначено, що окрім технічного забезпечення для ефективної роботи установи важливо сформувати потужну команду, здатну виконувати не окремі функції, а бути «універсальними», працювати злагоджено і професійно. Саме така команда працює у Рівненському ЦНАПі.


ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]




Практичні аспекти реалізації повноважень у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб у рівненському регіональному ЦНАПі, автоматизації процесів реєстрації місця проживання фізичних осіб учасникам семінару розкрила Юлія Шигорева - заступник начальника управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради.

У цілому семінар став гарною можливістю підвищити свій професійний рівень для всіх учасників, налагодити зв'язки та намітити напрями розвитку у сфері надання адміністративних послуг і подальшої передачі повноважень на місця.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ