Ми у Facebook
11.02.2017, 09:00

Чи варто боятись затемнення Місяця 11 лютого?

Що означає це астрономічне явише з точки зору астрології

Що кажуть астрономи

Початок затемнення Місяця 10 лютого 2017 о 23:34 UTC (за світовим часом).
Його можна буде побачити і в Україні, у Рівному, якщо небо не затягне хмарами. Оскільки це не повне затемнення, а лише напівтіньове, то його вловити буде складно, бо Місяць не почервоніє і не потемніє, а лише змінить свій блиск.




Мапа із сайту: Timeanddate.com


Що радять астрологи
Затемнення Місяця, пік якого припадає на 11 лютого о 02:45 за київським часом у знаку зодіаку Лева, з точки зору астрологів, символізує загострення внутрішньої кризи та її розв'язання, поворотний етап у житті кожної людини. Вплив цього явища відчуватиметься ще півтори доби.

Хочеш змінити долю — чекай затемнення

Оскільки Місяць діє на емоції, на першому плані опиняться проблеми людських амбіцій, а також взаємних стосунків, соціальних зв'язків, ділових та особистих відносин. Можливо, загостряться чи набудуть актуальності якісь приховані конфлікти, скандали, юридичні суперечності.

У цю добу таємне може розкритися, особливо те, що ми не хочемо бачити в собі та навколо себе.

Особливо слід бути обачним і контролювати себе людям, народженим під знаками Лева, водних знаків Скорпіона, Рака і Риб, а також Тельця та Водолія.

Місячне затемнення більше впливає на жінок, вони стають дуже чутливими та вразливими, тому варто появити більше уваги й тактовності до представниць слабкої статі — матерів, дочок, сестер, подруг, коханих....

А ще затемпення Місяця принесе якісь творчі знахідки, приємні несподіванки, а комусь дасть шанс подолати страхи та сумніви, знайти геніальний вихід з глухого кута. Багато хто має шанс подолати якісь кармічні проблеми, припинити відносини або навпаки, об'єднатися, створивши нові партнерські стосунки. Саме час заявити світові (колективу, керівництву, рідним, коханим) про свою унікальність, талановитість, привернути до себе увагу, показати себе у своїй красі та неповторності.

Тому боятися 11 лютого 2017 не треба — завдяки гармнійному взаємному впливові Місяця. Сонця, Юпітера, Сатурна і Урана ймовірність великих катаклізмів дуже мала. А от подумати й помріяти про щось хороше і яскраво все це собі уявити — навіть дуже варто! Астрологи стверджують, що позитивні думки та наміри мають шанс перетворитись на реальність черед шість з половиною місяців, тобто до кінця літа 2017 року.





На правах реклами