Ми у Facebook
13.02.2017, 19:30

СКАЙ до Дня святого Валентина привезуть у Рівне концерт (+ВІДЕО)

Купіть коханим подарунок до Дня всіх закоханих - квиток на найочікуваніший концерт лютого.
Всеукраїнський тур СКАЙ стартує напередодні Дня закоханих, і нові пісні та улюблені хіти гурту СКАЙ можна буде почути вже з 9-го лютого.

Після нетривалого відпочинку між шоу в містах Північної Америки СКАЙ порадують своїм проникливим звучанням рідну Україну. Шанувальники музикантів у регіонах країни зможуть почути п'ятий студійник під назвою «Нове життя» на початку 2017 року. Під час концертів прихильники почують як хіти, які вже стали улюбленими: «Best друг», «Подаруй світло», «Дай мені любов», «Ідеальна», «Не забувай», так і нові композиції, які ще не виконувались на концертних майданчиках, зі складу альбому «Нове життя». Всеукраїнський гастрольний тур триватиме до середини весни

«Дорогі наші друзі, ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами на концертах! Давайте святкувати день народження гурту разом! Ми подаруємо вам наші нові пісні, які увійшли в наш ювілейний альбом з дуже символічною назвою «Нове життя» – адже у 15 все тільки починається!», - звертається до шанувальників Олег Собчук (фронтмен СКАЙ).

16.02 - Рівне (МПК "Текстильник")



Нагадаємо, Олег Собчук зі своєю командою нещодавно підкорили Америку і Канаду масштабним туром з нагоди 15-річчя групи СКАЙ. Ювілейний, п'ятий альбом «Нове життя» вже було представлено у Торонто, Чикаго, Вашингтоні, Нью-Йорку, Ванкувері та інші міста-мільйонники. Під час туру Америкою хлопці записали пісню «All My Love For You» («Я тебе люблю»), яку вони представили цього року на національному відборі на «Євробачення». На початку 2017 року група СКАЙ відсвяткує своє 15-річчя на сцені у своєму гастрольному турі містами України.






На правах реклами