Ми у Facebook
13.02.2017, 15:34

Пікет котельні у Рівному: чому мерзнуть рівняни

Фото: charivne.info

Як повідомляло ОГО, на вихідних обурені мешканці Рівного зібралися поблизу котельні.
Рівняни нарікають, що у їхніх домівках +12, до того ж котельня отоплює два дитячих заклади, де мерзнуть діти. На місце події, до розбурханого натовпу приїжджала патрульна поліція, правоохоронцям вдалося заспокоїти людей та частина протестувальників вирушила перекривати вулицю, щоб привернути увагу влади до своїх проблем.

На Рівненщині збільшилася кількість хворих


Як повідомляють у теплогенеруючій компанії “Укртепло”, яка обслуговує цю котельню, проблеми із подачею тепла для рівнян, які живуть на вулиці Олександра Олеся та прилеглих вулицях виникли через зношеність тепломереж й інших проблем технічного характеру. Компанія створила штаб і розробила план реагування на цю проблему. Крім того, забезпечили оперативну закупівлю додаткового обладнання і комплектуючих, триває монтаж компенсаційних теплових потужностей.

На Рівненщині з’явиться кілька вітряних електростанцій

В компанії зазначають, , що зношеність тепломереж в Україні складає 60-80% залежно від регіону. Це об’єктивно впливає на проходження опалювального сезону. Жодна теплогенеруюча компанія в Україні не може гарантувати безперебійної подачі тепла, оскільки пориви можливі в будь-якому місці і в будь-який час.

За офіційним повідомленням компанії “Укртепло”.

Довідка: група компаній “Укртепло” спеціалізується на проектах у відновлюваній енергетиці. Створена в 2011 році і наразі працює в 14 областях України, а також в ряді інших країн – Молдові, Угорщині. На рахунку компанії понад 1 000 реалізованих проектів. В Україні компанія модернізувала і перевела з газу на біопаливо понад 100 котелень.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами