Ми у Facebook
13.02.2017, 17:30

Правоохоронці з Рівненщини затримали грабіжника у сусідній області (+ФОТО)

Перед цим він у неділю, 12 лютого, обікрав чоловіка.
28-річний житель Дубенського району повідомив до поліції, що його пограбували у селищі Смига. Двоє товаришів із сусіднього села розпивали спиртне за магазином поблизу селища Смига. Згодом до них приєднався і третій, якому судилося стати потерпілим. Усі чоловіки — односельчани, тому спільну мову за чаркою знайшли одразу. Коли ж алкоголь розбурхав емоції та затуманив розум, між трійцею виникла сварка. 41-річний чоловік почав вимагати гроші у односельця. Той запевняв, що при собі нічого не має. Така відповідь, вочевидь, не влаштувала і за це він отримав удари кулаком по голові та ногою по спині, від чого упав на землю. Після цього зловмисник перевірив його одяг, викрав із кишені сто гривень та залишив потерпілого разом з іншим односельцем, який за усім байдуже спостерігав.

За кермом позашляховика, який ледь не впав з мосту у Рівному, була неповнолітня п'яна дівчина (+ФОТО)



Утікаючи від правосуддя, обоє подалися до сусіднього Кременецького району Тернопільської області, де мешкає родичка зловмисника. Там вже за кілька годин їх затримали оперативники.

Похвалився гранатою: подробиці вибуху у кафе на Рівненщині (+ФОТО)



- За фактом грабежу, поєднаного із насильством, у поліції розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Дубенського відділу поліції Володимир Голубош. — Слідчі затримали чоловіка, раніше судимого за корисливі злочини, в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього також вилучили викрадені кошти. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відповідно до санкції статті, кривднику загрожує шестирічне ув’язнення.


Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами