Ми у Facebook
14.02.2017, 19:30

Найсексуальніші відомі жінки в 2016 році (+ ФОТО)

Підсумовуючи минулий рік, варто згадати і про людей, які тішили очі мільйонів. Це найкрасивіші жінки, за життям та творчістю ми мали змогу спостерігати на екранах телевізорів.


8 фільмів, які варто подивитися рівнянам до Дня закоханих


Емілія Кларк, 30 років

Емілія Кларк
Емілія Кларк


Голлівудська актриса, яка відома завдяки таким фільмам і серіалам, як "Гра престолів", "Термінатор: Генезис" та "До зустрічі з тобою". Вона може грати будь-яку роль: жорстока вбивця, королева та проста дівчина, що мріє про кохання…



Пріянка Чопра, 34 роки

Пріянка Чопра
Пріянка Чопра


Представниця Індії. Вона здобула титул "Міс Світу 2010", і сьогодні багато світових рейтингів називають Пріянку найкрасивішою та найсексуальнішою жінкою планети. А Victoria's Secret у своєму рейтингу назвав очі Пріянки найсексуальнішими. Вона знімалась у фільмах Боллівуду, а наразі живе в Лос-Анджелесі та знімається вже в Голлівуді.


"Щастя – це коли уся родина разом!" - новий випуск журналу "ВІТАЄМО!"


Селена Гомез, 25 років

Селена Гомез
Селена Гомез


Співачка та акторка Селена Гомез не перший рік в Голлівуді, проте лише минулого року модні журнали назвали її найкрасивішою та найсексуальнішою дівчиною. Це не дивно, адже з маленької невинної дівчинки Селена стала справжньою красунею та об’єктом бажань мільйонів чоловіків.


Найсексуальніші відомі чоловіки в 2016 році (+ ФОТО)


Дженніфер Еністон, 47 років

Дженніфер Еністон
Дженніфер Еністон


Актриса, яка здобула свою славу в легендарному серіалі "Друзі". Навіть у свої 47 років Дженніфер Еністон залишається найкрасивішою та найсексуальнішою жінкою сучасності.


"Шлюб за добу": все, що треба знати про швидке одруження у Рівному


Керрі Вашингтон, 39 років

Керрі Вашингтон
Керрі Вашингтон


Акторка найбільш відома своїми ролями у фільмах "Рей", "Фантастична четвірка". Красуня має активну громадянську позицію.




Алессандра Амброзіу, 35 років

Алессандра Амброзіу
Алессандра Амброзіу


Модель відомого бренду Victoria's Secret. Бразилійка не лише одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, вона й сама зайнялась розробкою власного одягу.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами