Ми у Facebook
15.02.2017, 13:00

Родина Дзюби: "Приємно, коли за одним столом зустрічається вся дружня родина"

Сім’я – це велика цінність, адже попри всі земні та матеріальні надбання, професійні успіхи та визнання, кожна людина хоче і мріє, щоб її завжди чекали вдома близькі люди, а також бігли на руки діти, які називали б вас "мама" і "тато".


"Щастя – це коли уся родина разом!" - новий випуск журналу "ВІТАЄМО!"

На сторінках глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" ми вирішили познайомити вас з однією з рівненських родин, яка надзвичайно цінує сімейні цінності та вірить, що найбільше щастя людини – її продовження в дітях.

Родина Дзюби з Рівного з одного боку типова, а з іншого – особлива. Сім’я складається з мами, тата, донечки Даринки та маленького братика Захара, якого просто обожнює старша сестричка. Також родинне коло складають двоє дідусів та бабусь, тітки, дядьки… Люди, які насичують життя приємними моментами та неймовірними спогадами.





– Свята ми відзначаємо завжди разом великою сім'єю. Так приємно, коли за одним столом зустрічається вся дружня родина, – каже мама Ліля. – А також наша родинна традиція – ходити разом до церкви. І мені дуже приємно, що діти до цього привчилися і люблять відвідувати храм.

У складний час, коли багато хто нарікає на різноманітні проблеми, члени родини Дзюби переконують та доводять власним прикладом, що запорука щастя – це бути завжди разом зі всією родиною і радіти кожній хвилині, яка проведена разом! Треба вчитися цінувати та примножувати любов, виявляти емоції обіймами та теплими словами і казати хоча б один раз на день таке щире та тепле: "Я тебе люблю!"



Попри свій юний вік, маленька рівнянка Даринка Дзюба має чимало успіхів та досягнень.

Дівчинці п'ять років, вона ходить до садочка і їй дуже подобається бути там лідером. Напевно, саме через те, що Даринці дуже подобається ходити до садочка, вона хоче стати вихователем та бути схожою на свою виховательку Тетяну Володимирівну. Також Даринка дуже любить гратися, розважатися з друзями та бавитися на комп’ютері.



Дарина Дзюба займається у Школі Моделей ArtModels та займається танцями у колективі LIGHT DANCE COMPANY. Дівчинка брала участь у конкурсі "Best of style", де отримала відразу дві нагороди – перемогу у номінації "Kids" та перемогу у номінації "Глядацька симпатія". Образи для участі у конкурсі дівчинці допомагала створювати відома рівненська дизайнерка Тетяна Блажкова.
Дарина Дзюба двічі брала участь у першій модній події Рівного Fashion Time та фестивалі "Перлинка Рівного", де здобула звання "Модна перлинка" та "Перлинка дружби".



Дівчинка дуже любить свою бабусю, а татка просто обожнює, адже тільки він вміє так розважатися та гратися з нею.

І як кожна маленька дівчинка, Даринка вірить у диво та казку. Тому її заповітна мрія – мати справжні крила, щоб літати і бути доброю феєю, яких показують у мультиках Winx.


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами