Ми у Facebook
15.02.2017, 16:05

Найбільше підприємство Рівного запрацювало на повну потужність

ПАТ «Рівнеазот» після вимушеного простою та капітальних ремонтів відновило роботу аміачного комплексу.
«Наразі агрегат підготовки синтез–газу цеху Ам–2 працює на максимальних навантаженнях, що дозволяє цеху виробляти понад 650 тонн аміаку в день. Для успішного виконання підготовчих та пускових операцій ми локалізували усі служби підприємства, – коментує головний інженер ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM Володимир Коваленко. – Саме завдяки їхній злагодженій та високопрофесійній роботі, а також кваліфікованим діям працівників цехів, нам вдалося відновити аміачне виробництво у найкоротші терміни.»



Як працює "Рівнеазот" після зупинки підприємства

Пуску аміачного виробництва на підприємстві передували підготовчі роботи, які розпочались ще на початку лютого та тривали декілька днів.

«Процес підготовки і пуску обладнання цеху ускладнювався погодними умовами, тому ми постійно слідкували за температурою у трубопроводах, щоб не допустити їх перемерзання», – розповідає начальник цеху Ам−2 Олександр Мошкутело.



"Рівнеазот" збільшив виробництво добрив

Нагадаємо, що виробничий цикл на підприємстві ПАТ «Рівнеазот» OSTCHEM складається з трьох переділів: «виробництво аміаку» – «виробництво азотної кислоти» – «виробництво азотних добрив».





На правах реклами