Ми у Facebook
18.02.2017, 17:10

Молодь Рівненщини може взяти участь у міжнародних проектах

Конкурс на прийняття заявок у 2017 році уже розпочався.
Це другий конкурс заявок Польсько-української ради обміну молоддю, яку створили у вересні 2015 року. Мета проектів – заохочення молоді та осіб, які з нею працюють, до співпраці задля сприяння взаємному зближенню, пошуку спільних коренів, подолання упереджень і стереотипів у сприйнятті спільної історії та в сучасних відносинах.

Рівнян вчитимуть виготовляти м'які іграшки


Заявки можуть подавати організації, чия діяльність спрямована на розвиток молоді. Це можуть бути неурядові організації, навчальні та комунальні заклади (заявниками не можуть бути комерційні структури). Окрім молоді, взяти участь у конкурсі можуть і ті, хто працює із молоддю.
Польські організації отримуватимуть фінансову підтримку від Фонду розвитку системи освіти, а українські – від Міністерства молоді та спорту України.

Хто отримає безкоштовні квартири у Рівному


Серед пріоритетів цьогорічного конкурсу – зміцнення міжкультурного діалогу, набуття компетенцій, зміцнення співпраці й обміну досвідом у галузі технічної та спеціалізованої освіти, сприяння активній громадянській позиції молоді, поширення європейських цінностей і досвіду євроатлантичної співпраці.

Проекти, які отримають фінансування в рамках конкурсу на 2017 рік, повинні бути реалізовані в період із 1 червня до 31 жовтня.
Детальніша інформація щодо правил та умов реалізації польсько-українських проектів співпраці молоді у 2017 році доступна за посиланням:

http://www.wymianymlodziezy.frse.org.pl/

Заявки можна подавати до 31 березня 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами