Ми у Facebook
20.02.2017, 16:32

«Кардинал-Рівне» мінімально поступився у Хмельницькому [+Відео]

МФК «Кардинал-Рівне», вигравши перший тайм матчу проти «Сокола», після перерви пропустив двічі і в підсумку поступився у Хмельницькому 1:2. Поразка стала для рівнян одинадцятою у чемпіонаті Екстраліги.
«Сокіл» - МФК «Кардинал-Рівне» - 2:1 (0:1)

18 лютого 2017 року, чемпіонат Екстра-ліги, 16 тур

Хмельницький, спорткомплекс Нацполіції, 12-00

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Леонід Жиронкін (Київ), Сергій Подворний (Хмельницький).

«Сокіл»: Тимощук (Бакінський, 20) – Мартинюк, Щербань, Кручек, Подлюк, Зубик, Хамданов, Шеремета, Лисенко, Моспан.

Головний тренер: Роман Ковальчик.

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Мануйленко, Піддубний, Концеба, Лазикін, Басич, Фаренюк, Новак, Кручок. Запасні: Мозеров, Філь.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Кручек (23), Шеремета (30) - Лазикін (2).

Попередження: Мартинюк (10), Хамданов (23), Подлюк (28), Лисенко (38) - Басич (20), Лазикін (33), Мануйленко (39).


Як розповіли у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», у виїзному матчі 16-го туру чемпіонату Екстра-ліги проти «Сокола» у рівнян було одразу декілька причин сподіватися на перемогу. Адже суперник перед звітним двобоєм залишився без свого лідера та підтримки вболівальників. Найкращий бомбардир ліги Олександр Педяш у попередньому календарному матчі отримав четверту у сезоні жовту карту і гру проти МФК «Кардинал-Рівне» пропускав через дискваліфікацію.

Причиною ж дисциплінарного покарання АФУ у вигляді матчу за порожніх трибун, стала присутність неправомірної символіки на одному із попередніх домашніх поєдинків «Сокола».

Гра для гостей розпочалася – краще не вигадаєш. Юрій Свинарчук вкинув м’яча на вільного Фаренюка. Артем передачею запустив лівим флангом атаки Микиту Лазикіна. Той не став зближуватися із воротарем, а натомість – пробив. І не помилився. Таке рішення стало повною несподіванкою для Богдана Тимощука і м’яч опинився у сітці його воріт – 0:1.

Після цього, що закономірно, більше намагався атакувати «Сокіл». Господарі втратили одразу дві хороші нагоди відігратися. Спершу Подлюк з двох метрів не зумів замкнути хороший верховий пас від Богдана Кручека. А згодом Андрій Шеремета не використав вихід віч-на-віч із Свинарчуком – повз ворота.

Рівняни ж, повівши у рахунку, намагалися грати в улюблену гру. Подовгу контролювати м’яч, а втративши його – переходити у високий пресинг. Зрештою, перший тайм матчу так і завершився з мінімальною перевагою гостей.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Після перерви наставник «Сокола» Роман Ковальчик змінив воротаря. Замість Богдана Тимощука на майданчик вийшов Ілля Бакінський. Господарі продовжили атакувати і цього разу доволі швидко досягли бажаного.

Володимир Кручок програв позицію майже однофамільцю Богдану Кручеку. Той опинився віч-на-віч із Юрієм Свинарчуком і розстріляв голкіпера рівненського клубу – 1:1.

Гості відповіли серією небезпечних кутових. В одному з епізодів у власні ворота ледве не зрізав м’яча Руслан Шеремета. Згодом Богдан Новак пробив вище.

Гра пішла практично на зустрічних курсах. Юрій Свинарчук зумів парирувати небезпечний удар Щербаня зі штрафного. Біля протилежних воріт гравці «Сокола» раз-по-раз були змушені порушувати правила, зриваючи стрімкі атаки рівнян. Вже в середині другого тайму у пасиві господарів було вже чотири фоли.

За десять хвилин до сирени хороший шанс зіпсував Андрій Хамданов. М’яч після його удару пройшов поряд із ближньою стійкою воріт Юрія Свинарчука. І тут же Роман Ковальчик кинув у бій п’ятого польового. Роль граючого воротаря взяв на себе Руслан Шеремета. І дуже швидко чисельна більшість допомогла господарям. Удар Руслана Шеремети головою, жахлива помилка Юрія Свинарчука і це – 2:1…

Можливість знову зробити рахунок на табло рівним виник у гостей за п’ять хвилин до сирени. Сергій Піддубний красивим пасом знайшов Володимира Кручка, але той не зумів пробити як слід. Хоча, позиція була дуже непоганою.

У «Сокола» натомість з’явилася можливість зіграти на контратаках. Могли забивати Хамданов та Шеремета. Обидва рази господарів підвела влучність.

За хвилину до сирени Сергій Піддубний пішов ва-банк. На майданчик п’ятим польовим вийшов Богдан Новак. Втім, рівняни так і не зуміли вибратися з-під щільного пресингу суперників, зазнавши у підсумку одинадцятої поразки у чемпіонаті.







На правах реклами