Ми у Facebook
21.02.2017, 13:30

ВІДЕО - 16-річний рівнянин написав пісню та зняв кліп

16-річний рівнянин – Павло Мединський - записав власну композицію написавши музику та текст власноруч. Згодом, на пісню був знятий кліп, головним героєм якого є сам хлопець.
Чи вмієте ви грати на якомусь музичному інструменті? Якщо відповідь «так» - ви знаєте, що писати музику, бодай для одного з них доволі важко, навіть професійним музикантам зі стажем, однак, Павло, ще у своїх 15 посилив важку працю, написавши музику для 3 інструментів та мотивуючий текст пісні власноруч.

Що таке щастя? У кожного своє бачення цього абстрактного поняття, однак ніхто не зможе заперечити, що щастя – це віднайти себе, знайти те, що тобі подобається, до чого лежить душа. Знайти і твердо сказати: «Це саме те, що мені потрібно!».

Любов до музики Павлу прививали його батьки і саме вони віддали сина на навчання до музичної школи. Фортепіано він освоїв з допомогою вчителів, гітару та барабанну установку – самостійно.

«Іди вперед і перемагай!»- саме до цього закликає нас цей талановитий юнак, вірити у себе і ніколи не здаватися. Приємно бачити, що ще у своїх 15 років хлопець розумів – поразка – це далеко не кінець, це лише стимул рухатися далі.

ДИВИТИСЯ КЛІП




І саме сьогодні, Павло святкує свій 16-тий день народження. Команда ОГО щиро вітає його з цим вагомим кроком у доросле життя, бажає успіхів, натхнення та безмежний океан творчих здобутків.





На правах реклами