Ми у Facebook
22.02.2017, 12:31

На Рівненщині шахраї ошукали людей на кілька сотень тисяч гривень

Такий “врожай” зловмисники зібрали вчора, 21 лютого.
Близько 10 години до 64-річної сарненчанки на мобільний зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син скоїв кримінальне порушення й зараз знаходиться в поліції. Для того, щоб уникнути відповідальності йому потрібні три тисячі доларів США. Не зателефонувавши синові та не перевіривши правдивість інформації, жінка, не задумуючись, перерахувала на банківський рахунок 64 тисячі 700 гривень.

Пограбування журналістів за 15 хвилин: рівнянка розповіла деталі

До 42-річної дубенчанки та 35-річної мешканця Вараша зателефонували невідомі, які представилися працівниками банку. Шахраї випитали у них усі персональні дані банківської картки та зняли з них усі заощадження. У результаті дубенчанка втратила три тисячі 350 гривень, а мешканець Вараша — 24тисячі 245 гривень.

Молодий чоловік на Рівненщині мав невеликий арсенал (+ФОТО)


Натомість 28-річний житель села Велика Омеляна на популярному сайті оголошень вирішив придбати дитячу коляску. Перерахувавши за неї 1 тисячу 300 гривень, товар так і не отримав.

За усіма фактами шахрайств відкрили кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального провадження. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами