Ми у Facebook
23.02.2017, 18:30

Український геній втратив свої шедеври

Іван Марчук.

У художника зникло понад сотню полотен.
У видатного художника Івана Марчука зникла 101 картина. Художник віддав полотна “агентові”, який обіцяв організувати виставку в Іспанії й зробити перевороту у свідомості європейців. Іван Марчук знав цього чоловіка давно, “агент” переконав його у власній значущості й зміг минулого року вивезти з майстерні полотна Майстра. Після чого картини зникли.

Власник Рівнеазоту до США не збирається?



Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол у Facebook.

Власника Рівнеазоту затримали за ордером… Із Іспанії


Іван Марчук у грудні телефонував “агентові”, але той не відповідав.

“Озвався на початку січня, коли відчув, що Майстру радять звернутися до правоохоронців. Риторика не змінилася, але з’явилися нотки погроз: «Я витратив гроші на проекти, повернеш», а на питання митця: «Де картини?» ,- заявив: «Там, де й повинні бути, в Іспанії. Тобі виставка потрібна чи картини? Я їх вивіз через Польщу і під загрозою смерті не скажу адресу». Стало зрозуміло, що шулер тягне час…” - написав у своєму повідомленні Михайла Апостола у мережі Фейсбук.

Фото зі сторінки Михайла Апостола <br />
у ФБ.
Фото зі сторінки Михайла Апостола
у ФБ.


Правоохоронці почали розслідувати цю справу. Як написав Михайло Апостол кілька днів тому: “Сьогодні - перший результат: обізвався агент, буцімто пообіцявши повернути "золотий фонд".

Нагадаємо, що Іван Марчук 2007 році потрапив до рейтингу 100 геніїв сучасності за версією британської газети The Daily Telegraph.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ