Ми у Facebook
24.02.2017, 11:30

Кубок України. 1/4 фіналу. «Локомотив» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

У п'ятницю, 24 лютого, МФК «Кардинал-Рівне» у Харкові зіграє перший матч чвертьфінального протистояння Кубку України проти «Локомотива». Початок зустрічі, яка відбудеться у спорткомплексі «Локомотив», о 12:00.
Як повідомляє прес-служба рівненського клубу, і МФК «Кардинал-Рівне», і «Локомотив» до кубкової зустрічі підходять не у найкращій формі.

Після двох перемог поспіль над «Uni-Laman» (у чемпіонаті) та «СумДУ» (у Кубку) рівняни втрапили у аналогічну за тривалістю серію поразок. Обидва матчі «зелено-жовті» програли з однаковим рахунком – 1:2 («СумДУ» - у Кубку та «Соколу» - у чемпіонаті).

«Локомотив» же у Кубку легко двічі розігрався із друголіговим одеським «МКВ» - 4:1 та 4:0. А от у чемпіонаті справи у «залізничників» ідуть не зовсім вдало. Безпрограшна серія «Локомотива» триває уже два матчі поспіль (поразка від «Енергії» - 0:3 та нічия з «ХІТом» - 2:2). Через це команда опустилася на незвичне для себе шосте місце у турнірній таблиці Екстра-ліги.

МФК «Кардинал-Рівне» та «Локомотива» у Кубку України зустрічалися усього один раз. На стадії 1/8 розіграшу турніру у сезоні 2012-2013. Тоді протистояння на цьому етапі складалося лише з одного матчу, який пройшов у Рівному. Цікаво, що та зустріч також відбулася 24-го лютого.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Гра виявилася напрочуд нервовою. «Залізничники» першими забили гол. Втім, навіть граючи дві хвилини у меншості (червону картку отримав Віталій Танський), рівняни вистояли. А на заключній хвилині гри – завдяки точному удару Олександра Вершиніна зрівняли рахунок.

Затягнулася і серія пенальті. В основній серії команди реалізували по чотири удари. Потім гра пішла до першого незабитого. І не пощастило у лотереї саме рівнянам. У вирішальний момент Юрій Когут послизнувся і не зміг пробити як слід – поразка 7:8.

Ще одного разу «Локомотив» зустрічався у Кубку України з тоді ще львівським «Кардиналом» у сезоні 2005-2006. Після несподіваної перемоги у Харкові – 8:4, на той момент ще першоліговий «Кардинал» відстояв домашню нічию – 1:1 і пробився до чвертьфіналу змагань.

«Локомотив» - МФК «Кардинал-Рівне»
24 лютого 2017 року, Харків, ФСК «Локомотив», 12-00
Кубок України з футзалу, 1/4 фіналу, перший матч
Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Артем Духан (Луганськ), Андрій Швець (Харків).
Пряма трансляція на телеканалах «Х-Спорт» та «Спорт-1».








На правах реклами