Ми у Facebook
25.02.2017, 10:00

Кому сьогодні належить рівненський Будинок побуту

Будинок побуту на вулиці Шевченка в Рівному, поряд із центральним продовольчим ринком, 15 років орендувала фірма "Моріон". Термін оренди закінчився, а тому знову постало питання про нового орендаря.
Питання, кому зараз належить Будинок побуту, хвилювало багатьох рівнян.

Як повідомила "ОГО" Наталія Поліщук — начальник управління комунальною власністю Рівненського міськвиконкому, Будинок побуту як об’єкт комунальної власності Рівного знову передали в оренду фірмі “Моріон”. Це рішення міські депутати ухвалили ще на січневій сесії цього року. Термін оренди поки що триватиме до травня 2017 року, після цього депутати знову думатимуть, що робити з Будинком побуту далі.

Рівняни зможуть зателефонувати у поліклініку по мобільному

Як зазначила Наталія Поліщук, реквізити фірми-орендаря не змінилися, а самі орендарі умов оренди дотримуються. У режимі роботи Будинку побуту теж змін немає.

Відчутні зміни у роботі “Моріону” відбулися 2016 року.Як свого часу писало видання Рівне вечірнє, ринок «Моріон» контролює не родина Павлюків, а рівненський підприємець Ігор Свистун. До речі, саме Ігор Свистун збудував торговий комплекс “Партизан” на місці однойменного відомого кінотеатру. Як стало відомо, Ігор Свистун разом з братом Володимиром викупив контрольний пакет корпоративних прав приватного підприємства «Моріон». Фактично Вадим Павлюк залишається співвласником, але, як зазначається у держреєстрі, пан Павлюк володіє тільки чвертю підприємства “Моріон”. Хоча на той час його син Олександр й далі залишався на посаді директора «Моріону».

Рівненські репетитори також повинні сплачувати податки

“Моріону” належить однойменний ринок, а також в оренді у нього — Будинок побуту.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами