Ми у Facebook
25.02.2017, 19:00

Подорожчання вартості проїзду у рівненських маршрутках: як голосуватимуть

Проект рішення уже опублікували для обговорення.
У проекті рішення Рівненсього міськвиконкому пропонують підняти плату за проїзд у Рівненських маршрутках до 4 гривень. Як стало відомо, за цей проект планують голосувати 14 березня.

Коли у Рівному подорожчає проїзд у маршрутках


Кореспондент ОГО поцікавився у кількох членів Рівненського міськвиконкому, як вони будуть голосувати за цей проект рішення:

У Рівному може зрости плата за проїзд у маршрутках


- Я поки не можу нічого сказати з цього приводу, адже ще не ознайомлювався з проектом цього рішення. Зараз готуюся також до сесії Рівненської міськради. Я мушу розглянути економічне обґрунтування й тоді прийму рішення, - говорить секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук.

Такої ж думки і його колега:

- Я поки що не ознайомлювався з цим проектом, тому нічого не можу сказати щодо мого рішення. Потрібно розглянути проект, проаналізувати економічне обґрунтування підняття тарифу. Якщо будуть адекватні розрахунки, тоді прийматиму об’єктивне рішення, - говорить начальник міського управління бюджету та фінансів Віктор Шульга.

Про свою позицію розповів Віталій Герман — заступник міського голови Рівного, який теж повинен входити до скалу міськвиконкому:

- За те, щоб я став членом Рівненського міськвиконкому, повинні проголосувати міські депутати. Якщо до 14 березня це станеться, то я розгляну проект, обґрунтування тарифу й тоді зможу говорити про своє рішення.

Про те, що поки що не прийняв остаточного рішення розповів і інший член Рівненського міськвиконкому Ігор Мічуда — начальник Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ