Ми у Facebook
26.02.2017, 10:00

Студент з Рівненщини розповів про кастинг на відоме телешоу

Олег Мамчур зі Здолбунова брав участь у кастингу на шоу "Супермодель по-українськи".
Нагадаємо, що Олег також бере участь в онлайн-кастингах.

Кастинг на програму "Супермодель по-українськи" проходив у Львові.

- Я давно хотів пройти кастинг, але не було можливості для хлопців. А цього року я побачив на сайті що 4 сезон буде зміщення і вирішив використати шанс. Я і до цього пробував себе в ролі моделі. Учасників було багато, всі різноманітні, високі, малі, дівчата всі на каблуках, хлопці у костюмах. Але більшість учасників були прості, - розповідає Олег.

Олег Мамчур і раніше пробував себе у ролі моделі - відвідував модельну агенцію у Луцьку. Проте думає, що для хлопців мало перспектив у цій сфері. Тому й вирішив подати на "Супермодель по-українськи".

Нагадаємо, що участь в онлайн-кастингах бере участь ще одна студентка.

- Все починалося з реєстрації. Ти заповнюєш анкету, тебе реєструють і дають тобі номер. В залі очікування ми чекали нашу чергу, до нас приходила працівниця Нового каналу, казала що зараз буде іти десятка дівчат таких номерів і те саме хлопці. Ми заходили по 10 чоловіків. Питання звучали різні, але мене найбільше здивували питання про гомосексуальні відносин. У моїй десятці були двоє хлопців, які танцюють стриптиз, а третій вже модель. Вони і пройшли, я то ні. Тому продався на онлайн кастинг, - додає Олег. -Мені сподобалося. Це великий досвід, який мені допоможе. Я завжди хотів побачити кастинги зсередини і я це зробив. Я задоволений своєю поїздкою у Львів і не шкодую, навіть якщо я не пройшов. Тому зараз вся надія на онлайн кастинг.





На правах реклами