Ми у Facebook
27.02.2017, 15:00

«Кардинал-Рівне» у Харкові забив володарю Кубка України чотири м'ячі [+Відео]

Перша кубкова гра 1/4 фіналу між «Локомотивом» та МФК «Кардинал-Рівне» виявилася результативною. Чинний володар Кубка України пропустив від рівнян чотири рази, щоправда «залізничники» відзначилися у воротах гостей більше – п'ять.
«Локомотив» - МФК «Кардинал-Рівне» - 5:4 (4:2)

24 лютого 2017 року, Харків, ФСК «Локомотив», 12-00

Кубок України з футзалу, 1/4 фіналу, перший матч

Арбітри: Олександр Білащенко (Чернігів), Артем Духан (Луганськ), Андрій Швець (Харків).

«Локомотив»: Савенко (Литвиненко, 2) – Сірий, Бондар, Рось, Лебедь, Д.Сорокін, О.Сорокін, Литвинов, Овсянніков, Свірідов, Білоцерківець. Запасний: Малишко.

Головний тренер: Євген Ривкін.

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Фаренюк, Концеба, Лазикін, Мануйленко, Піддубний, Дармовіс, Кручок, Новак, Філь. Запасний: Петрик.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: О.Сорокін (3), Литвинов (8), Лебедь (10, 29), Свірідов (17) - Мануйленко (2), Фаренюк (4), Новак (31), Кручок (35).

Попередження: Лебедь (13) - Лазикін (30), Концеба (36).


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», у Кубку України з футзалу рівняни та «Локомотив» дотепер перетиналися двічі. У сезоні 2005-2006 тоді ще львівський «Кардинал» зумів подолати «залізничників» на стадії 1/8 розіграшу трофею. Після перемоги в гостях – 8:4 – вони відстояли потрібний результат на власному майданчику – 1:1.

Наступна зустріч сталася теж на етапі 1/8 у сезоні 2012-2013 років. Цього разу у протистоянні, яке складалося з однієї гри, перемогу святкували харків’яни. Після нічиєї – 1:1 в основний час «Локомотив» переміг у серії пенальті – 8:7.

Цього разу суперники зійшлися вже у чвертьфіналі Кубку України. Перша частина протистояння пройшла у Харкові і вийшла доволі видовищною.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Рівняни, які прибули до Харкова без травмованого Миколи Дурбана та дискваліфікованого за перебір карток Олександра Басича, розпочали матч дуже активно. Вже на другій хвилині гри Максим Мануйленко скористався передачею Артема Фаренюка з кута майданчика і у боротьбі з Юрієм Савенком проштовхнув м’яча у ворота – 0:1!

Голкіпер «Локомотива» у цьому епізоді зазнав пошкодження і був змушений поступитися місцем у воротах Дмитру Литвиненку.

Минула хвилина гри і «залізничники» відігралися. Юрій Свинарчук вийшов далеко з воріт, намагаючись зіграти у відборі проти Дениса Овсяннікова. Втім, голкіпер рівнян зіграв просто на Максима Литвинова. Той одразу виконав пас вже на порожні ворота на Олександра Сорокіна – 1:1.

Пропущений гол не став трагедією для рівнян. Практично одразу вони забили вдруге. Максим Мануйленко виконав чудову розрізну передачу на Артема Фаренюка, який розстріляв ворота «Локомотива» - 1:2!

Практично одразу гості могли забити ще. Після удару Богдана Новака з десяти метрів «Локомотив» врятував воротар. Знову Дмитро Литвиненко був на висоті після удару з близької відстані від Артема Фаренюка. Після добивання від Павла Концеби м’яч пройшов над воротами.

Біля протилежних воріт Юрій Свинарчук також продемонстрував дива реакції, парирувавши постріл Ярослава Лебедя.

Вдруге у матчі господарі відігралися ближче до середини першого тайму. Павло Дармовіс не встиг за Максимом Литвиновим і той після швидкої контратаки зумів пробити під воротарем рівнян – 2:2.

Вже згодом «Локомотив» вийшов вперед у рахунку. Богдан Свірідов хитнув Артема Фаренюка і виконав удар з правого флангу атаки. Юрій Свинарчук як слід відбити м’яча не зумів. А Ярослав Лебедь, який ніби чекав на помилку голкіпера, добив сферу у сітку – 3:2.

Ще до перерви рахунок знову міг стати рівним. Після ауту у виконанні Артема Фаренюка і рикошету від когось із господарів – «Локомотив» врятувала поперечина воріт.

Натомість, рівняни знову пропустили. Богдан Свірідов з-під Сергія Піддубного завдав потужного удару із середньої дистанції, з яким голкіпер МФК «Кардинал-Рівне» впоратися не зміг – 4:2.

Другий тайм матчу розпочався у ще більш високому темпі. У рівнян небезпечно пробивали Павло Дармовіс та Богдан Новак. «Локомотив» одразу відповів ударом з розвороту від Дениса Овсяннікова – мимо.

У середині другої половини матчу «Локомотив» знову врятував каркас воріт. Володимир Кручок після передачі Богдана Новака опинився віч-на-віч із Дмитром Литвиненком. Удар гравця МФК «Кардинал-Рівне» прийшовся у стійку.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Дмитро Бондар, випередивши Богдана Новака, виконав прострільну передачу зліва, а Ярослав Лебедь на дальній стійці був на мить швидшим за Павла Дармовіса – 5:2.

На 30-й хвилині гри знову про себе нагадав Богдан Свірідов. Після його удару з льоту стійка воріт врятувала вже команду з Рівного.

Цього разу відоме прислів’я зіграло вже за гостей. Не пропустивши, рівняни одразу провели результативну атаку. Сергій Філь виконав передачу на Богдана Новака, який випередив Артема Рося і Дмитра Литвиненка, проштовхнувши м’яча у ворота – 5:3!

Одразу після цього МФК «Кардинал-Рівне» врятував Юрій Свинарчук. Голкіпер зумів перевести на кутовий дуже хороший удар від Ярослава Лебедя.

Самовіддана гра голкіпера, мабуть допомогла і польовим гравцям. Маленьке диво створив біля воріт «Локомотива» Володимир Кручок. Після розрізного пасу від Сергія Піддубного (глядачами виступили Дмитро Бондар і Богдан Свірідов) Володимир Кручок «перекатом» обіграв Дмитра Литвиненка і скоротив відставання у рахунку до мінімуму – 5:4.

Цей епізод шокував, мабуть, навіть Євгена Ривкіна, який одразу повторно замінив голкіпера. Замість Дмитра Литвиненка на майданчик знову вийшов Юрій Савенко.

Останні хвилини матчу краще провели саме гості, які цілком заслуговували на більше, аніж мінімальна поразка. Втім, у підсумку рахунок на табло так і не змінився – 5:4 на користь «Локомотива». Нагадаємо, повторна зустріч відбудеться 11-го березня у Рівному.






На правах реклами