Ми у Facebook
27.02.2017, 18:30

Рівненські рятувальники стали четвертими на Чемпіонаті України з футзалу [Фото+Відео]

У п'ятницю, 24 лютого, в Рівному відбулися півфінальні та фінальні матчі заключної частини Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з футзал. До вирішальних поєдинків пробилися рятувальники Запорізької, Рівненської, Херсонської областей та Центру швидкого реагування ДСНС України.
У першому півфіналі серед команд Запорізької та Херсонської областей основний час гри закінчився внічию 2:2. А в серії пенальті путівку у фінал здобули рятувальники Херсонщини.
В другому вкрай напруженому півфіналі команда Центру швидкого реагування ДСНС України мінімально з рахунком 2:1 переграла господарів Чемпіонату.

У матчі за ІІІ-тє місце запоріжани розгромили команду Рівненської області 7:1.

У фінальній грі між рятувальниками Херсонської області та Центру швидкого реагування з міста Ромни Сумської області в основний час кожній з команд вдалося вберегти свої ворота недоторканими. Переможця фіналу визначила серія пенальті. І знову Фортуна виявилася на стороні херсонців, які здобули перемогу з рахунком 3:2 та стали Чемпіоном ДСНС України з футзалу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Нагороджували переможців та призерів начальник Відділу організації фізичної підготовки та спорту ДСНС України Олександр Тарасов, голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов та перший заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Юрій Корецький.

Всі спортсмени отримали кубки, медалі та грамоти. Разом з тим, за рішенням колегії суддів найкращим бомбардиром Чемпіонату було визнано Антона Лотвиновського із Запоріжжя, а кращим воротарем став Дмитро Холоша з Херсону. Також пам’ятний приз отримав найстарший гравець змагань Сергій Петрук з Житомира.

Нагадаємо, на фінальному етапі Чемпіонату ДСНС України з футзалу в Рівному взяли участь дев'ять команд – переможців зональних етапів. Місце проведенням футбольних баталій стала ДЮСШ №4.













На правах реклами