Ми у Facebook
28.02.2017, 18:32

Олег Голодюк повернувся до львівських «Карпат»

Півзахисник Олег Голодюк підписав із львівськими «Карпатами» контракт терміном на 1,5 року. Останнім клубом хавбека з Рівненщини була полтавська «Ворскла», за яку він виступав із червня 2016–го. Проте через серйозну затримку з виплатою зарплати півзахисник змушений був попрощатися з Полтавою.
Як повідомив Інформаційний центр ФК «Карпати», на рівні Ліги Парі-Матч, за «Карпати», протягом десяти років, Олег Голодюк провів 167 поєдинків, у яких забив 13 голів. Досвідчений півзахисник відтепер гратиме за «зелено-білих» під 27-им номером.

Після повернення до Львова Голодюк дав свій коментар:

«Все пізнається у порівнянні. До кінця було відчуття, віра у те, що повернуся. Саме тому не поспішав ні з ким укладати контракт. Надіявся, що вдасться ще пограти вдома. Дуже радий, що саме так і вийшло. Шкода, що втратив багато часу. Хотілось би пройти передсезонну підготовку разом з командою. Але нічого страшного у цьому не бачу, набиратиму форму вже по ходу сезону.

Тренувався спочатку з персональним тренером, потім їздив у розташування однієї команди, назви говорити не буду, вже немає сенсу. Як тільки з’явилась можливість грати знову у зелено-білій футболці – все кинув та відразу вирушив до Львова. А приїхавши, було таке відчуття, ніби ніколи й не покидав цей клуб. Все рідне, знайомі обличчя, тому у питанні адаптації ніяких проблем немає.

Слідкував за грою «Карпат» в Одесі. Скажу одне – це весняний футбол, тому поки що трохи важкувато. Думаю, що з кожним матчем команда буде додавати й прогресувати, тішити своїх уболівальників.

Як такої, плідної розмови з тренером ще не було, тільки у тренувальному процесі. З першого дня почав розуміти вимоги, які ставить Олег Дулуб. У цьому плані не повинно виникнути проблем. Головне, якнайшвидше набрати форму і скоріше дебютувати за команду.

Я гравець середньої лінії поля. Знаю, що на цю позицію велика конкуренція – додала молодь, взяли нових футболістів. Якщо у тренувальному процесі буду доводити, що гідний виходити зі старту, то шанс обов’язково з’явиться. Коли зможу повернутись на поле? Вже готовий грати. Повторюсь, що шкода втраченого часу. Та з допомогою тренерського штабу й самих футболістів якнайшвидше наберу потрібні кондиції.

Нагадаємо, у першій офіційній грі в новому 2017 році "Карпати" в гостях мінімально поступилися одеському "Чорноморцю" - 0:1. За "зелено-білих" увесь матч відіграв Дмитро Кльоц, в пасиві якого "гірчичник". Його земляк Амбросій Чачуа вийшов на заміну на 77-й хвилині, а за чотири хвилини до цього "Карпати" пропустили єдиний м'яч.

Наразі "леви" посідають останню сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Довідка. Олег Юрійович Голодюк (народився 2 січня 1988, Кузнецовськ, Рівненська область), футболіст, який виступає на позиції півзахисника.

Вихованець клубу «Ізотоп» (Кузнецовськ, Рівненська область). Перший тренер — Борис Коток. Потім вчився у Львівському училищі фізичної культури, тренери — Богдан Поточняк, Володимир Вільчинський та Борис Коток. У змаганнях під егідою ДЮФЛ провів 68 матчів, забив 11 голів.

Клубна кар’єра.

У «Карпатах-2» дебютував 31 липня 2006 року, всього провів 36 ігор і забив 4 голи. У складі дублерів «Карпат» провів 49 ігор і забив 9 м’ячів. У головній команді дебютував 26 травня 2007 року в матчі «Арсенал» — «Карпати» (1:0). На початку червня 2016 року залишив львівський клуб, а вже 15 червня став гравцем полтавської «Ворскли».

Кар’єра в збірній.

Дебют у складі молодіжної збірної України відбувся 5 лютого 2008 року у товариському матчі Швеція — Україна (1:0). Учасник відбіркових ігор до молодіжного Євро-2011, допоміг збірній вийти до фінального турніру. Також був учасником фінального етапу молодіжного чемпіонату Європи 2011 року, в рамках якого взяв участь у двох з трьох матчів команди на турнірі.





На правах реклами