Ми у Facebook
28.02.2017, 11:15

Хороша іграшка - безпечна іграшка

Поява нової забави завжди викликає бурю позитивних емоцій у дитини. Малеча годинами готова просиджувати за цікавим заняттям: розглядати, створювати власні епізоди, активно використовувати подарунок.
Тому батьки зобов'язані при виборі товару, не упустити один з найважливіших пунктів - безпека виробу. Таким чином, малюк залишиться задоволеним поповненням свого арсеналу, і батьки будуть спокійні за життя і здоров'я чада.

Які іграшки варто купувати дітям: відгуки рівнян

Вибираючи товари для малюка, будь то в інтернет-магазині або в торговому центрі, зверніть увагу на наступні характеристики:
- матеріали і наповнювачі;
- колірна палітра;
- наявність неприємного запаху;
- форма і деталі;
- відповідність віку;
- фірма виробник;
- місце продажу.


Складнощі вибору


Вибираючи іграшки для маленьких дітей, варто пам'ятати про їх природне бажання випробувати все на зуб. Тому зверніть увагу на матеріали, які були використані в процесі виробництва брязкальця або пірамідки. Пам'ятайте, що занадто низька ціна може свідчити про наявність таких небезпечних складових, як ртуть, хром або сурма. Свідченням низької якості пластмаси або небезпечних для здоров'я матеріалів може стати яскраво виражений неприємний, різкий запах.

Вибираючи виріб, пам'ятайте про наповнювачі. Адже якщо м'яка іграшка з маленьким кульками всередині розійдеться по шву, наслідок для дитини може бути жахливим. Більш стійкими стануть синтепонові ляльки. Цілісність забезпечують якісно виконані стики виробу.

Всі елементи виробів повинні бути надійно прикріплені. А ті товари, які втратили початковий вигляд, мають пошкодження, ні в якому разі не дозволяйте використовувати в грі. Краще видалити їх з дому.

Психологи рекомендують підбирати забави з м'якою пастельною кольоровою гамою. Іноді занадто яскраві кольори викликають у малюків надмірну дратівливість, а іноді й агресію. Кольорове покриття якісне, якщо на руках не залишаються сліди тієї чи іншої фарби. А нанесений шар цілісний, без сколів і тріщин.

Найчастіше батьки довіряють більше відомим фірмам-виробникам. І дійсно такі виробники дбають про свій авторитет, а також про здоров'я їх головних споживачів. Місце придбання має не останнє значення. Особливою популярністю користуються інтернет-магазини, оскільки тут ви зможете не тільки ознайомитися з детальною інформацією про товар, але і почитати відгуки про скоєні покупки і вироби. Відомі магазини дитячих іграшок також мають всі необхідні документи і в основному пропонують тільки сертифіковані забави. А ось дрібні торгові точки з неякісним товаром краще обходити стороною.

Джерело https://kingdomtoys.com.ua/






На правах реклами