Ми у Facebook
28.02.2017, 11:46

Театральна афіша на 8 березня

Теплу весняну погоду несуть в собі перші дні весни. А особливим ​​буде 8 березня, коли ми вітаємо наших улюблених жінок за те, що вони у нас є. Звичайно, такий день хочеться урізноманітнити і привнести певну родзинку, яка виділить його з буденної повсякденності.
У поточному огляді ми хочемо показати куди можна піти в Києві восьмого березня з дорогою вам людиною, щоб відпочити від стандартних турбот.

Почнемо з Театру російської драми ім. Л.Українки. У міжнародний жіночий день тут планується відразу 2 неабиякі події. Перше - трагікомедія «Шалена ніч, або Одруження Пігдена». Тут в комічному і одночасно драматичному образі показана історія про чиновника, який своїми інтрижками поставив себе в дуже скрутне становище. І круті повороти в цій історії не дадуть вам розслабитися ні на хвилину.

Гей ти, - здрастуй! - Так називається друга вистава даного театру в цей святковий день. Це ніжна історія про зародження першого кохання і душевні переживання. Тим, хто хоче задуматися про світ і своє місце в ньому, припаде до душі цей спектакль.

У Театрі ляльок, який буде відмінним місцем для всієї родини покажуть казку «Не Відлітай». Це поетична вистава про ніжну самотню особистість, яка шукає споріднену душу-друга для безкорисливих чистих відносин, для справжньої відданої дружби.

Куди піти у Рівному на 8 березня

Нелегко знайти вірного друга. Для цього треба пройти шлях випробувань, розчарувань і недовіри. Але, якщо наполегливо шукати і вірити в свою мрію, то обов'язково злетиш, піднімешся з просвітленою душею над повсякденністю, вірячи в те, що завжди за холодною зимою настає світла радісна весна і тепле ласкаве літо. І ніколи не полетять добрі надії і добрі вірні друзі.

Вистава «Лавка» від київського театру «АКТОР» привнесе романтику в ваш вечір, адже це історія про те, як дві людини, фліртуючи в парку, знайшли один в одному саме те, що вони шукали все життя. Погодьтеся, дуже ніжна і романтична повість.

La Bonne Anna, або як Зберегти сім'ю - комедія від Театру на Подолі, яка наповнена як любов'ю і романтикою, там і курйозами та інтригами. Весела подія для тих хто хоче гумору і розслабитися від повсякденної рутини.

Вистава «Чотири причини вийти заміж» в Театрі драми і комедії покаже історію того, як чоловік намагається не дати виїхати своїй коханій в інше місто, при цьому у працівників транспортної компанії, що спеціалізуються на переїздах, свої причини для подиву: заносити або виносити запаковані речі?

Це лише короткий огляд, що можна відвідати в святковий день, більше заходів в цей і інші дні можна подивитися на Kontramarka.ua, там же є можливість і купити квитки.





На правах реклами