Ми у Facebook
28.02.2017, 13:32

Рівненський аеропорт звернувся за правдою в центр судових експертиз

Щоб отримати дійсно незалежні висновки Юристи ОКП «МА Рівне» звернулися до відділення Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України
Юристи ОКП «МА Рівне», вважаючи неправомірним звернення начальника фінансової інспекції в Рівненській області Анатолія Карпюка до голови Рівненської обласної ради з проханням щодо звільнення керівника летовища, підготували та направили клопотання до відділення Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, щоб отримати дійсно незалежні висновки.

Ініціатива року: Відродити Рівненський аеропорт

- З метою об’єктивного встановлення дійсних обставин та захисту своїх прав, ОКП «МА Рівне» вважає за необхідне здійснити економічну експертизу, проведення якої просить доручити експертам Волинського відділення Львівського НДІСЕ. В такий спосіб юристи летовища, за допомогою незалежного органу, доведуть, що законних підстав для звільнення директора немає, а те, що нині відбувається, називається усуненням неугодних чинній владі людей з посад. Бо, як мені відомо, керівництво ОДА має власну кандидатуру на посаду директора, яка з’явилася відразу, як тільки стало відомо, що на рівненське летовище передбачене фінансування з державного бюджету в розмірі 135 мільйонів гривень. Зовсім скоро експерти дадуть свої висновки - і всім стане зрозуміло, що минулої п’ятниці ледь не відбулося незаконне звільнення пана Насинюка, і лише під тиском колективу влада не змогла реалізувати свої ганебні плани, - зазначив заступник директора ОКП «МА Рівне» Михайло Чубай.



Рівненський аеропорт взяв людей в холодний полон






На правах реклами