Ми у Facebook
02.03.2017, 18:36

ФК «Малинськ» зібрався втретє поспіль виграти Зимову першість міста Рівне

Команда із Березнівщини, яка виступає у першій обласній лізі та аматорському чемпіонаті України, втретє поспіль у фіналі Зимової першості. ФК «Малинськ», як і два попередні роки, у вирішальній грі зустрінеться з представником Гощанщини. Але цього разу це буде не ФК «Садове», а «Полісся» з Малятина.
1/4 фіналу, 25 лютого, субота

ФК «Садове» – ФК «Садове-2» - 1:3, «Водник» – «Полісся» - 0:0 пп 4:5, ФК «Малинськ» – «Сатурн» - 2:1, «Калина» – «Понеділок» - 0:2

Саме зустріччю одноклубників із Садового розпочалася цьогорічна Зимова першість міста Рівне. Нагадаємо, ще перед початком турніру організатори, побоюючись можливої «змови» ФК «Садове» і ФК «Садове-2», цей матч поставили найпершим у Меморіалі Шморгуна. Тоді сильнішими виявилися представники першої обласної ліги, здобувши перемогу з рахунком 2:0. І от на стадії чвертьфіналу сліпий жереб знову звів двох представників Садового і цього разу сенсаційну перемогу здобув представник районного чемпіонату з результатом 3:1.

Щодо інших матчів, то фактично в кожному з них також було зафіксовано несподівані результати. Ще один повпред Гощанського району «Полісся» з Малятина по пенальті зміг обіграти обласний «Водник», а колеги студентів по другій лізі з «Калини» (Бугрин) в основний час програли «Понеділку», за який, щоправда, виступають досвідчені гравці, котрі пройшли школу Чемпіонату області. Нарешті, не можна назвати впевненою перемогу 2:1 ФК «Малинськ» над «Сатурном» із Дядьковичів, адже в групі призер обласних змагань просто розтрощив цей колектив із результатом 7:0.

1/2 фіналу, 26 лютого, неділя
«Понеділок» – «Полісся» - 0:0 пп 4:5

1/2 фіналу, 28 лютого, вівторок
ФК «Малинськ» - ФК «Садове-2» 0:1

Долю першого півфіналу вирішила серія одинадцятиметрових – гравці «Полісся», як і у попередній грі проти «Водника», виконали їх успішніше, ніж суперник. Таким чином, малятинська команда стала першим учасником фіналу Меморіалу Шморгуна - 2017.

Другий поєдинок, очікувано, пройшов під диктовку представника першої обласної ліги та учасника аматорського чемпіонату України з Березнівщини. Тренерський штаб ФК “Малинськ” врахував першу гру проти ФК “Садове-2”, яка завершилася внічию, зробив відповідне кадрове підсилення та, як результат, звів нанівець всі атакуючі потуги районної команди.

Садівчани, не без допомоги везіння та самовіддачі, зуміли вистояти в першому таймі, але в другій половині гри удар із середньої відстані у ближній кут воріт привів до не зовсім логічного голу. В підсумку, матч так і завершився мінімальною перемогою ФК “Малинськ”.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На зимовому Меморіалі Шморгуна визначилися всі учасники 1/8 фіналу

Претендентів на перемогу в Меморіалі Шморгуна лишилося четверо

Тепер ФК “Садове-2” у суботу, 4 березня, зустрінеться у малому фіналі - матчі за третє місце - з “Понеділком”, початок гри о 12:00. А вирішальний поєдинок за перше місце між ФК “Малинськ” та “Полісся” (Малятин) запланований на 13:30.



Нагадаємо, Зимова першість міста Рівне «Меморіал Володимира Шморгуна» проводиться з 2003 року. Дані змагання покликані вшанувати пам’ять колишнього гравця рівненської команди майстрів “Колгоспник” і старшого тренера команди “Авангард”, тренера дитячо-юнацького футболу, президента обласної федерації футболу Володимира Андрійовича Шморгуна. З 2004 року турнір відбувається під егідою Рівненської міської федерації футболу (РМФФ).

Найбільше разів турнір вигравав оржівський ОДЕК – чотири, тричі поспіль кращим у міських змаганнях ставав клуб «Сокіл» (Садове). Щоправда, дебютний свій трофей команда «взяла» під назвою «Північ» (Рівне), тому ФК «Малинськ» може стати першим колективом, який завоює три перемоги у фіналі Меморіалу Шморгуна під однією назвою.

Всі призери Зимової першості міста Рівне «Меморіал Шморгуна» (джерело - сайт ФК "АГАТ"):

2016 рік ФК "МАЛИНСЬК" ФК "САДОВЕ" "КАЛИНА" (БУГРИН)
2015 рік ФК "МАЛИНСЬК" ФК "САДОВЕ" ОДЕК (ОРЖІВ)
2014 рік ОДЕК (ОРЖІВ) ФК "МАЛИНСЬК" ФК "САДОВЕ"
2013 року ОДЕК (ОРЖІВ) ФК "САДОВЕ" ФК "ГОЩА-АМАКО"
2012 року "СОКІЛ" (САДОВЕ) "СЛАВІЯ" "АВАНГАРД-2010"
2011 року "СОКІЛ" (САДОВЕ) "ХІМІК" "ДЮСШ ВЕРЕС 93"
2010 року "ПІВНІЧ" "ХІМІК" "КАЛАМБУР"
2009 року ОДЕК (ОРЖІВ) "ФОРТУНА" (ОМЕЛЯНА) "СЛАВІЯ"
2008 року "КЛАСІК" "ВОДНИК" "ПРОДТОРГОБЛАДНАННЯ"
2007 року "СЛАВІЯ" АПП "ВЛАСТ" "ШТУРМ-МЕГУ"
2006 року "ХІМІК" "ВЕНТУРІ" "СЕДАН" (В.ОЛЕКСИН) та ФК "КВАСИЛІВ"
2005 року "ТРІАНЕКС" "СЛАВІЯ" "СДЮШОР-87"
2004 року "ХІМІК" ФК "КВАСИЛІВ" "ВЛАСТ"
2003 року ОДЕК (ОРЖІВ) "ТОРПЕДО" "ХІМІК"






На правах реклами