Ми у Facebook
03.03.2017, 19:14

Рівненський гурт зняв кліп на мікрорайоні "Північний"

Рівненський гурт "Cеверный" зняв перший відеокліп. Учасники колективу, який виник 2014 року – Валерій Балабушка, Павло Лахтін та Глеб Слепков - розповіли OGO.ua про процес зйомки та творчі плани. Серед яких - випуск одягу з власним логотипом.
- Як і коли виникла ідея створення кліпу?
Валерій: Хотіли зняти кліп давно, але чомусь вийшло лише зараз. Ідея локацій, тема та мета відео роботи виникла спонтанно, в ході дружньої розмови. Все обговорювалось і узгоджувалось з кожним учасником гурту. В кінцевому результаті виник професійний та майже ідеальний кліп.

- Хто спонсор зйомок?
Глеб: Ми зняли цей кліп за власні кошти. (Точної вартості кліпу хлопці не називають - авт.). При зйомці нам допомагали наші знайомі оператори та багато друзів, які погодились знятись у якості масовки. Оголошення про пошук хлопців для масовки було оприлюднене в нашій спільноті в соціальних мережах.

- Як і скільки часу тривали зйомки?
Павло: Недовго, приблизно два дні. На рідному "Північному" мікрорайоні міста. Залучено було професійних операторів. В ході зйомок відеороботи ми як ніколи відчули себе справжнім пісенним гуртом.

- Чому кліп було знято саме на пісню “ППП”?
Павло: Важко одразу сказати. Думаю, через те, що ця пісня відображає головну ідею нашого гурту в цілому. Ми у свої піснях показуємо життя звичайної рівненської молоді. Стосовно побуту, вірності в коханні та сьогодення.

- Які у вас творчі плани?
Валерій: Зараз ми займаємось написанням і створенням нового альбому. Він матиме назву "Холодний". Також плануємо професійно розвиватись спільно з нашим альтер – его “NCS” . А ще хочемо виступати в нічних клубах та інших розважальних закладах міста. У майбутньому будемо випускати одяг з нашим логотипом.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини