Ми у Facebook
03.03.2017, 19:26

Коміки Танька і Володька: "Ми приїхали в Рівне, коли воно стояло на межі"

Днями відбулась автограф–сесія рівнян із відомими учасниками КВН-команди “VIP Тернопіль” і героями одноіменного комедійного серіалу на каналі ТЕТ Танькою і Володькою.
Усі присутні мали можливість сфотографуватись та отримати автограф від відомих коміків. Нагадаємо, ця команда нещодавно виступала у нашому місті, але можливості отримати автограф люди не мали, тож нова зустріч зібрала чимало шанувальників творчості артистів.



Сам комік, Володька, розповів:
– Знаєте, ми приїхали в Рівне, коли воно стояло на межі. На межі зими і весни. І ми хочемо, щоб наш приїзд розпочав активний і позитивний період в житті всіх рівнян. Щоб вони вже налаштувалися на весну, щоб вони скидали ці пуховики, зимові чоботи і черевики і помаленьку починали жити весною.

Людей назбиралось багато. Одна з присутніх на зустрічі, Ірина Федорчук, поділилась враженнями:

– Мені дуже подобається творчість цих коміків. Я рада, що маю можливість сфотографуватись з ними і отримати автограф. Під час зустрічі отримала безліч приємних вражень та емоцій, особливо сподобалось фотографуватись. З нетерпінням чекаю нової зустрічі з улюбленими Танькою та Володькою.

Організатори заходу розповіли, що організувати подібне не дуже легко, проте вони старалися для людей і отримали бажаний результат:

- Ми дуже раді, що вдалося організувати таку зустріч для людей. Команда приїжджала на виступ в наше місто, але поспілкуватись з коміками люди можливості не мали. Зараз для цього створені всі умови. Кожен зможе отримати професійне фото з коміками та автограф. Будемо намагатися організовувати щось подібне частіше. – сказала івент-менеджер ТРЦ "Екватор" Анна Макаренко.

Фото з альбому в групі "Екватор ТРЦ" у мережі "В Контакте"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ