Ми у Facebook
04.03.2017, 11:30

На Рівненщині чоловік "за чаркою" втратив свою машину (+ ФОТО)

На Сарненщині пиятика між товаришами закінчилась для одного із них кримінальним впровадженням



Пограбування журналістів за 15 хвилин: у Рівному з’явився новий слід?


Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області., 26 лютого у неділю двоє друзів вирішили провести вихідний на свіжому повітрі. На автомобілі "ВАЗ-2109" вирушили у лісовий масив на виїзді із сусіднього села Орлівка.

Чарка за чаркою і 40-річний власник вазівки, житель села Іванівка, не зчувся, як загубив ключі від машини. Натомість його 31-річний «напарник», мешканець села Черемне, не ловив ґав і вчасно запримітив місце, де вони лежали. Усі намагання і спільні пошуки ключів не принесли результатів. Тож господар транспортного засобу залишився ночувати у ньому, а приятель повернувся додому.

Проспавшись, 40-річний чоловік, залишив тимчасово своє авто, як очікував сам, і попрямував владнати питання з ключами. Та затягнулося воно не на день і не на два. Коли повернувся за своєю «вазівкою», не застав її на місці, бо нею вже на всю розпоряджався і роз’їжджав приятель.







Потерпілий звернувся до поліції. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення 31-річному чоловікові про підозру у скоєному злочині. Відповідно до санкції статті йому загрожує від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.



ВІДЕО: мама жінки, яка жорстоко вбила чоловіка-стиліста у Рівному, розповіла деталі (ПОДРОБИЦІ)


Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ