Ми у Facebook
05.03.2017, 13:00

У скільки в Рівному обійдеться подарунок до 8 Березня

Напередодні Міжнародного жіночого дня квіткові магазини та сувенірні лавки поповнюють свій асортимент. Скільки ж коштуватиме для рівнян таке задоволення.
8 березня за традицією вітають не тільки дружин, дівчат, мам, бабусь, дочок, а ще й колег по роботі чи навчанню, збирають на подарунки однокласницям своїх дітей і т.д. Тому обрати подарунок для кожної з них це відповідальне завдання.

Дача. Сад. Город. Вигонка гіацинтів до 8 березня в домашніх умовах

Порадувати можна як квітами і парфумами, так і солодощами, дрібницями з сувенірного магазину чи м'якими іграшками.

Чашки з милими візерунками коштуватимуть від 50 гривень, а м'які подушки з приємним принтом обійдуться вам у 150-200 гривень. Для косметики чи прикрас можна придбати прекрасні скриньки та косметички ручної роботи за 200-300 гривень. Хорошим доповненням до привітання будуть і побутові дрібниці, про які ваші жінки говорять кожного дня, прислухайтесь до їхніх бажань.



Якщо ж подаруєте квіти - не прогадаєте. Чарівний букетик з троянд (5 шт.) коштуватиме в межах 200 гривень, а весняного настрою додадуть тюльпани, котрі оцінюють в 15-20 гривень за квіточку. Для любительок солодощів подаруйте букет з цукерок, який коштуватиме від 60 до 250 гривень, в залежності від кількості та якості обраних цукерок.



Ціни 8 березня можуть коливатись. Під святковий ажіотаж з попитом зростає і ціна.

Читайте також: Їстівні квіти - модний тренд у сучасній кулінарії







На правах реклами