Ми у Facebook
06.03.2017, 18:30

«Кардинал-Рівне» вдома здобув важку перемогу над «Титан-Зоря» [+Відео]

Для МФК «Кардинал-Рівне» останній матч регулярного чемпіонату вдома мав надзвичайно високу ціну. Домашня перемога над «Титан-Зоря» дозволила відірватися рівнянам від найближчого переслідувача на два бали перед заключним туром в Екстра-лізі.
МФК «Кардинал-Рівне» - «Титан-Зоря» - 3:2 (2:2)

Чемпіонат Екстра-ліги, 17 тур

04 березня 2017 року, ДЮСШ-4, 13-00

Арбітри: Геннадій Гора (Київ), Євген Диннік (Харків)

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Концеба, Мануйленко, Лазикін, Фаренюк, Піддубний, Басич, Кручок, Новак, Філь, Дармовіс. Запасні: Дурбан, Петрик, Зелінський.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Титан-Зоря»: Васильченко – Мілінький, Леміш, Боргун, Шпигар, Доманський, Лінник, Шеховцов, Пічкуров. Запасні: Мельник, Ященко, Ментянник.

Головний тренер: Павло Пічкуров.

Голи: Новак (5), Басич (10), Піддубний (23) – Доманський (10), Лінник (20)

Попередження: Кручок (33) – Шпигар (24), Доманський (25).


Як повідомили у прес-службі МФК «Кардинал-Рівне», матчі з «Титаном-Зорею» у Рівному завжди радували вболівальників іскрометним футзалом та великою кількістю забитих м’ячів. У сезоні 2014-2015 на паркеті ДЮСШ-4 рівняни впевнено обіграли покровців – 6:1. А у сезоні 2015-2016 – переконливу перемогу святкували вже гості – 4:1. Цікавим і видовищним обіцяв бути і звітний поєдинок. «Титан-Зоря» приїхав до Рівного у якості претендента на другу сходинку у регулярному чемпіонаті Екстра-ліги. Господарям же перемога була вкрай потрібна, аби зберегти шанси на потрапляння до плей-офф.

Команда Сергія Піддубного на матч налаштовувалася як на останній бій. Вже з перших секунд рівняни затисли суперника у щільні лещата пресингу, намагаючись вступати у боротьбу за м’яч якомога ближче до воріт гостей.

Гравці «Титана-Зорі» до такого стрімкого початку матчу виявилися психологічно неготовими, пропустивши швидкий гол. Олександр Басич до кінця поборовся із Максимом Лінником, у дотик обігрався із Сергієм Піддубним і видав зручну передачу у ноги Богдану Новаку, якому залишалося забити у порожні ворота – 1:0!

Лише отримавши гучного ляпаса, гості взялися створювати реальні загрози воротам Юрія Свинарчука. Анатолій Мілінький перехопив невдалий поперечний пас Микити Лазикіна і з правого флангу завдавав націленого удару по воротах – господарів серйозно виручив голкіпер.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Максим Лінник на силу завдавав діагонального удару низом з того ж правого флангу – повз ворота.

Євген Леміш виходив на ударну позицію після невиправданої втрати м’яча від Павла Концеби. В цьому епізоді рівнян знову врятував воротар.

Господарі відповіли хорошою контратакою, яку мав завершувати голом Володимир Кручок. Втім гравець МФК «Кардинал-Рівне» на швидкості дуже довго приборкував м’яча, дозволивши Дмитру Шеховцову у підкаті ліквідувати небезпеку.

А ще за мить рахунок став рівним. Анатолій Доманський зіграв «у стіночку» із Павлом Пічкуровим, обіграв Богдана Новака і пробив у неприкритий голкіпером ближній кут воріт – 1:1.

Щоправда, нічия на табло протрималася усього 20 секунд. Герой попереднього епізоду, Анатолій Доманський, перетворився на антигероя. Саме він у простій ситуацій перед власними воротами подарував м’яча Богдану Новаку. Той одразу виконав простріл вздовж воріт, який у дотик замкнув Олександр Басич – 2:1!

Після гості опинилися у своєрідному нокдауні. Упродовж кількох хвилин рівняни могли забити супернику ще декілька голів. Найреальнішу нагоду втратив Артем Фаренюк, який будучи вже перед порожніми воротами не зумів замкнути передачу Павла Концеби.

Згодом Володимир Кручок міг забивати після красивої триходівки за участю Богдана Новака і Сергія Піддубного – виручив партнерів Юрій Васильченко.

Просто у воротаря «Титана-Зорі» пробив і Олександр Басіч після елегантної скидки п’ятою від Володимира Кручка.

Гості оговталися ближче до перерви. Юрій Свинарчук двічі рятував команду після удару Микити Шпигара та виходу віч-на-віч Євгена Леміша. Втім, втримати переможний результат у першому таймі рівняни не зуміли.

Менш ніж за секунду до сирени удар відчаю Максима Лінника з гострого кута опинився влучним – 2:2.

Після такого курйозу на другий тайм зустрічі команда Сергія Піддубного вийшла налаштованою ще більш рішуче. Вже в дебюті другої половини поєдинку «зелено-жовті» втратили хорошу нагоду знову вийти вперед. Юрій Васильченко парирував удар Микити Лазикіна, а добивання Максима Мануйленка прийняв на себе хтось із польових гравців команди гостей.

Ще мить – і міг забивати Богдан Новак. Його постріл голкіпер «Титана-Зорі» відбив на кутовий плечем.

І все ж, старання рівнян зрештою таки дали свої плоди. Знову Олександр Басич виграв силову боротьбу у Максима Лінника, відпасувавши на Володимира Кручка. Той повернув м’яч назад капітану, відправивши того у забіг лівим флангом. Далі пішла поперечна передача, яку у боротьбі з Дмитром Шеховцовим замкнув Сергій Піддубний – 3:2!

І знову МФК «Кардинал-Рівне» міг добивати суперника. І знову господарів підвела давня хвороба – низька реалізація. Павло Концеба не дістає м’яча після прекрасної комбінації Максима Мануйленка і Артема Фаренюка. Богдан Новак та Олександр Басич вдвох виходять на одного голкіпера «Титана-Зорі», але втрачають м’яч. Володимир Кручок пробиває просто у Юрія Васильченка після чистого виходу віч-на-віч. З вигідної позиції повз ворота б’є Артем Фаренюк…

Свої нагоди, до слова, великодушно не реалізовували і підопічні Павла Пічкурова. Євген Леміш пробив повз ворота. Анатолій Мілінький – влучив у Юрія Свинарчука. Врятував голкіпер МФК «Кардинал-Рівне» і після небезпечного штрафного у виконанні граючого тренера «Титана-Зорі». А удар Анатолія Доманського прийшовся у стійку воріт.

За п’ять хвилин до фінальної сирени гості кинули у бій додаткового польового гравця. П’ятим польовим почав грати Анатолій Мілінький. Втім, за цей час гравці «Титана-Зорі» створили лише один по-справжньому гольовий момент. Після багатоходової комбінації партнерів Микита Шпигар опинився один перед порожніми воротами, неймовірним чином примудрившись пробити повз рамку…

У підсумку – 3:2. Бойова перемога МФК «Кардинал-Рівне», яка щоправда не гарантує рівнянам участі у плей-офф. Завдяки другій поспіль (що не може не дивувати) нульовій нічиїй «ЛТК-ІнБев-НПУ» - доля останньої путівки до другого етапу чемпіонату визначиться лише за два тижні. У заключному турі регулярної першості.









На правах реклами