Ми у Facebook
18.03.2017, 13:00

У Міському будинку культури звучатиме музика автора саундтреків до фільму «Жива»

Сьогодні Рівне вперше прийматиме Єгора Грушина з програмою «Solo Piano», в яку входять найкращі твори альбомів композитора, у великому залі Міського Будинку Культури.
 Ця програма є настільки актуальною, що відомий шведський лейбл «1631 Recordings» видав збірку творів композитора, під назвою «Solo Piano Works Vol.1». Минулого року програма «Solo Piano» презентувалась в декількох містах і зібрала аншлаги. Поціновувачі неокласичної музики отримають нагоду пройнятись акустичним полотном музиканта-віртуоза, який проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.

Молодий піаніст Єгор Грушин представив у Рівному нові композиції

Єгор Грушин – яскравий український композитор та піаніст. Стиль, в якому творить композитор - сучасна класика (modern classical), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та патернами, які наче й нові і водночас як забуті старі, заховані десь глибоко в нашій душі. За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 200 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів, один з яких називається «Жива» і зовсім нещодавно демонструвався у багатьох кінотеатрах. Минулої осені альбом «Once» було презентовано у 18 містах України. За версію інтернет-журналу «Comma» новий альбом композитора увійшов у топ-40 найкращих альбомів 2016 року. Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу...

Якщо ви хочете провести цей вечір особливо, із близькими вам людьми, на концерті Єгора Грушина «Solo Piano» це можна буде зробити у затишній та інтимній атмосфері. Цей концерт адресований слухачам, які полюбляють тісний емоційний контакт камерних концертів та хочуть відпочити від буденності. На сцені вас чаруватиме мелодизм роялю, а атмосферу концерту підсилюватиме невимушена візуалізація. Також на вас очікують нові творчі сюрпризи.

Квитки: 
✔ онлайн на сайті kasa.in.ua: http://www.kasa.in.ua/egor-grushin-solo-piano-rivne 
✔ у касі Міського Будинку Культури (вул. Соборна, 3д). Деталі за тел. 0970553221.







На правах реклами