Ми у Facebook
06.03.2017, 17:31

До 8 березня можна купити квартиру в новому мікрорайоні Рівного за стартовою ціною

У вересні минулого року у Рівному почалася справжня містобудівна революція. Компанія «Fine City Development» представила рівнянам унікальну концепцію мікрорайону Басів Схил.
У чому ж його революційність та унікальність?У вересні минулого року у Рівному почалася справжня містобудівна революція. Компанія «Fine City Development» представила рівнянам унікальну концепцію мікрорайону Басів Схил. У чому ж його революційність та унікальність?

Майже в усьому:

– З радянських часів ще ніхто у Рівному не оголошував настільки масштабного будівництва. Адже площа усього житлового масиву на мальовничому та екологічно-чистому схилі Басівкутського озера сягатиме майже 30 гектарів.



– Забудова буде квартального типу. Уявіть: архітектурний комплекс з шести будинків-секцій створює у своєму спільному просторі єдиний внутрішній двір, абсолютно недоступний для автомобілів. І таких кварталів з власними внутрішніми дворами у перспективі буде більше 20.



– Для автомобілів передбачене підземне паркування та можливість паркуватися у відведених місцях по периметру кварталів.



– У мікрорайоні поверховість будинків буде невисокою. Переважна їх більшість сягатиме 5-ти поверхів. Це повністю відповідає останнім європейським трендам у будівництві житла.

– Планування апартаментів є теж суто європейським. Квартири ранжуюються не за загальною кількістю кімнат, як ми звикли ще з радянських часів, а за кількістю спалень навколо кімнати-студії, котра поєднує в собі і вітальню, і кухню, і столову, тобто є простором для комфортного спілкування і повноцінного відпочинку усіх мешканців квартири. До речі, в апартаментах, де спалень більше за дві, передбачена наявність і двох санвузлів.


– Абсолютно безпечний для дітей та дорослих двір – це без перебільшення райський куточок для усіх мешканців кожного кварталу. Зелені насадження, дитячі майданчики, альтанки, безкоштовний wi-fi, цілодобове відео спостереження та охорона.

У Рівному збудують новий мікрорайон

– Світлий, просторий та функціональний під’їзд з двома виходами з вестибюлю: на вулицю та у двір. Ліфти, що доставлять вас з підземного паркінгу до вашого поверху.

– Наявність на перших поверхах великої кількості комерційних приміщень, де розташуються приватні дитячі садочки, фітнес-зали, кафе, кав’ярні, крамнички, ател’є та салони.

Все це зробить життя майбутніх мешканців Басового схилу дійсно зручним, естетичним та комфортним за найсучаснішими європейськими стандартами.

Наш мікрорайон буде справжньою окрасою та гордістю Рівного. Без перебільшення це стане архітектурним явищем та прикладом для наслідування в інших містах України і в першу чергу для наших місцевих забудовників.

У Рівному почали розбудовувати "Басів схил" (+ ФОТО)

В цьому і є найбільша унікальність та революційність Басового схилу.

Додайте сюди талант та творче натхнення перфектних львівських архітекторів Андрія та Тараса Бєляєвих, авторів концепції нашого житлового масиву, використання найсучасніших технологій будівництва та найякісніших будівельних матеріалів, щоб остаточно уявити собі що таке мікрорайон Басів схил!


На останок ще одне суттєве зауваження: всі необхідні дозвільні документи на проведення будівельних робіт компанією «Fine City Development» вчасно отримані згідно всіх вимог діючого законодавства України.

Роботи по будівництву першого житлового кварталу за адресою: Рівне, вул. Студентська,18 розпочалися і тривають згідно затвердженого графіку. Перші три будинки-секції будуть зведені та здані в експлуатацію вже до кінця цього року. А сам квартал – до кінця року наступного.

Увага! До 08. 03. 2017 року ще діють стартові ціни на квартири Басового схилу. А вже з 9 березня вони зростуть на 5 %. Поступове зростання цін на квадратні метри житлової площі по мірі розгортання будівництва буде відбуватиметься й надалі, що є цілком логічною практикою у будівельній галузі.

Детальну інформацію про умови резервування та придбання квартир дізнавайтеся на офіційному сайті компанії «Fine City Development»: www.finecity.com.ua, або ж у Центрі продажу за адресою : м. Рівне, вул. Драгоманова,1, тел. 067 464 88 88

Олена Сєргєєва,
PR-менеджер компанії «Fine City Development»





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ