Ми у Facebook
10.03.2017, 19:30

Оксана Данилова: "Доводити всім, що ти можеш більше!"

Волонтерка, валеолог-реабілітолог, заcновник оздоровчо-консультаційного центру “ФітоБіола” Оксана ДАНИЛОВА є прикладом того, що не варто боятися змін у своєму житті.
Ця сильна жінка змінила чимало професій, поки знайшла своє покликання – допомагати іншим. Її життя – це шлях, на якому вона щоденно доводила оточуючим і самій собі, що в житті – можливо все!

– Що ви вкладаєте у поняття "успіх"?

– На це питання важко відповісти однозначно. Адже кожен вкладає своє бачення в це слово. Для когось успішна людина – це та, яка має багато грошей, будинок, автомобіль, дорогі хутра… Інші ж переконані, що успіх – це бути потрібним, бути затребуваним як у професійному, так і в громадському житті. Є і категорія людей, які вважають, що бути успішним тотожно поняттю “бути в злагоді з самим собою”.



– Вважаєте себе успішною жінкою?

– Швидше так, ніж ні. У моєму житті вдалося багато встигнути, багато пережити, багато чого побачити. Це були як позитивні моменти мого життя, так і не дуже. Але все і складається в пазл, що має назву "Моя доля". І я проживаю та складаю його кожного дня, кожної хвилини. Складається він з перемог та поразок, падінь та злетів, я не боюся щодня пізнавати щось нове і вчитися на життєвому прикладі інших та своєму власному. Це моє життя, і я його нікому не віддам і не змінила б нічого у своїй життєвій долі... Ну а для того, щоб було більше перемог, ніж поразок, треба вибрати собі мету і йти до неї, не зважаючи ні на що. Саме так я і живу!

Програма "Моя робота": оздоровчо-консультаційний центр “Фіто Біола” у Рівному

– Що важливіше для жінки: професійні досягнення чи сімейне благополуччя? Як склалось у вашому житті?

– Жінка повинна відбутися у всьому: і в сімейному плані, і в професійному. Для мене дуже важливе сімейне благополуччя. Тому мої діти завжди були й залишаються на першому місці. Я дуже люблю сімейні свята, обіди і просто посиденьки, коли вся родина збирається разом. Незважаючи на те, що я все життя працювала, але на це завжди знаходився час у моєму щільному графіку. Мої діти вже виросли, у кожного з них своє життя. Тому зараз стало більше часу на себе, на своє зростання і розвиток. Я все життя вчилася і нині завжди виділяю час на самоосвіту, відвідування практикумів та семінарів. Час не стоїть на місці, і треба встигнути все і завжди! Не знаю, як у кого, але в мене завжди виходило поєднувати і будинок, і сім'ю, і професійну діяльність, ще й залишався час на захоплення та хобі. Тому, переконана, що в житті можливо все!



– Ви не побоялися змінити своє життя і, як результат, – є засновником центру “ФітоБіола” й допомагаєте людям. Що можете порадити тим, хто тільки на початку свого шляху?

– У моєму житті все досягалося швидше всупереч, ніж завдяки. Я змінила кілька професій. А до створення фітоцентру мене привела власна біда, проблеми зі здоров'ям. Треба зазначити, що в мій успіх не вірив ніхто і ніколи, не було й підтримки близьких. Тому довелося доводити і собі, і своєму оточенню, що я щось можу в цьому житті. До речі, мій шлях – це яскравий приклад, коли в бізнес вкладаються не великі гроші, а знання, бажання і багаторічний досвід та щоденна праця. Сьогодні після 26 років у бізнесі можу з упевненістю сказати, що не варто опускати руки, не треба зупинятися. Треба завжди прагнути до своєї мети, не дивлячись ні на що. Ніхто не каже, що буде легко! Легко йти вже по второваному шляху, де все чітко, ясно і зрозуміло, де розставлені всі вказівні знаки та позначені ризики. Але набагато цікавіше прокладати свій шлях, досягати своїх вершин, радіти своїм перемогам!!!

ФітоБіола, регіональне представництво у м. Рівному
м. Рівне, просп. Миру, 7а (будинок Профспілок), оф. 9; м. Рівне, Соломії Крушельницької, 77
(097) 64-50-249, (0362) 26-07-04







На правах реклами