Ми у Facebook
11.03.2017, 16:00

Рівненська співачка Катерина Качановська втретє збирається на "Голос країни"

Півфіналістка вокального проекту “Голос країни. Діти” та фіналістка “Голос країни. Діти-2" рівнянка Катерина Качановська поділилась з OGO.ua тим, чим живе зараз, та планами на майбутнє.
Нагадаємо, дівчина двічі пробувала свої сили в проекті "Голос країни. Діти", пізніше їздила в тур “Потап. Діти”, а зараз успішно розвиває свою співочу кар'єру.

- Як спілкуєтесь із тренерами "Голосу" після проекту?
- Спілкування супроводжується тісною співпрацею. Нещодавно спілкувалась з Наталею Могилевською. Вона дала багато цінних порад, які дійсно будуть корисними і яких не може дати ніхто. Цікаво, що люди яких ти раніше бачив лише по телевізору, за декілька місяців стали для тебе рідними. Навіть та сама Наташа, до неї можна просто подзвонити і запитати як справи, отримати цінну пораду. Дуже пам'ятним є тур "Потап. Діти" - незабутні емоції, враження, а головне досвід.

- Плануєте брати участь у “Голосі країни” надалі?
- Чесно кажучи, так. Сподіваюсь, що третя спроба буде найвдалішою. Це дуже хороший проект, який дає багато знань, досвіду та сприяє розвитку подальшої пісенної кар'єри учасників. Сто відсотків зареєструюсь для участі в проекті, але з настанням повноліття. Зараз старанно готуюсь до цієї програми.

- Чим займаєтесь зараз?
- Зараз закінчую школу, планую вступати в столичний або львівський вуз на факультет режисури. Також погодилась на пропозицію стати учасницею українського гурту “ВІА Тошонадо”. В колективі я наймолодша. Проте, хвилююсь, чи не буде мене тісно в гурті. Дівчата хороші і ми здружились, але я мрію про сольну кар'єру. Впевнена, що лише так зможу повністю розкритись.29 березня ми з гуртом їдемо в Київ для участі в телепрограмі “Фольк-music”. Пишу пісні, але ще не готова виконувати їх для широкого загалу, бо це дуже сокровенне для мене. Хто знає, можливо потім.

- Як оточення в школі/сім'ї ставиться до вашої пісенної кар'єри?
- Мій спів в жодному разі не заважає навчанню. Замаюсь у вільний від навчання час. Разом з тим готуюсь до ЗНО. Рада, що є вчителі та багато учнів, які позитивно ставляться та підтримують. Хоча є й ті, кому це не подобається. Найбільше мене підтримує мама, вона як ніхто розуміє, наскільки мені подобається співати та як для мене це важливо. Вона завжди поруч.

До теми:

ВІДЕО - Як 14-річна рівнянка виступила на шоу "Голос країни.Діти"

"Ранкова кава": учасниця шоу "Голос країни. Діти" рівнянка Катерина Качановська

Рівненський гурт зняв кліп на мікрорайоні "Північний"





На правах реклами