Ми у Facebook
11.03.2017, 18:04

"Щасливчик" – клуб для щасливих дітей

Діти для батьків – найдорожче. Тож завжди для них хочеться лише найкращого – найкращий одяг, найкращу їжу, розваги та навчання…
Що ж, якщо ви шукаєте найкраще місце в Рівному, де можна було б залишити свою дитину на весь день, або ж розмірковуєте, де відвідати з малечею розвиваючі заняття – тоді вам у клуб дитячого дозвілля "Щасливчик".

Цей невеликий дитячий заклад точно полонить ваше серце – затишна атмосфера, чудовий інтер’єр, чуйні вихователі та професійний підхід. Тут можна спокійно залишати свою малечу на годину, дві, чи навіть на весь день і бути впевненими, що вони будуть у повній безпеці та проведуть цей час цікаво та з користю.

Сам клуб дитячого дозвілля "Щасливчик" – це власне клуб та міні садочок.

День у міні-садочку "Щасливчик" дуже насичений. Нудьгувати тут ніколи. На діток чекають корисні заняття, веселий відпочинок та прогулянки. Окрім класичних занять (ознайомлення з навколишнім світом, творчість, музика, логоритміка, математика, розвиток мовлення), ваші діти будуть посилено вивчати англійську мову, займатися хореографією та baby-аеробікою.



А ще в "Щасливчику" використовують розвиваючі методики, які дозволяють дитині навчатися непомітно. Так, двічі на тиждень дітки мають одне з найулюбленіших занять – Розвивайку. Тут за допомогою нових, але перевірених, методик навчають дітей новому та корисному. Для прикладу, всесвітньо відомі палички Кюізенера, які дозволяють опанувати основи математики за допомогою легеньких завдань. А ще в "Щасливчику" практикують передові методики Нікітіна, які в ігровій формі сприяють розвитку дитини та її навчанню. І це ще не все – всі заняття постійно вдосконалюються та вводяться нові.

“Щасливчик” – клуб для щасливих дітей

Групи в міні-садочку маленькі (до 10 дітей), тому вихователі можуть приділити кожній дитині достатньо уваги та займатися зі всіма індивідуально. Крім того, "Щасливчик" – єдиний у Рівному міні-садочок, де групи поділені за віком. Тобто, дітки спілкуються та займаються зі своїми однолітками, що дуже важливо для їхнього розвитку та соціалізації. У кожній групі є вихователь та помічник вихователя. Є у міні-садочку і психолог, який також займається з дітками. А щоб малеча була здоровою, раз на тиждень її оглядає лікар, аби переконатися, що ніхто не захворів упродовж вихідних.

Якщо говорити про клуб "Щасливчик", то сюди можуть прийти всі бажаючі: як малюки, які відвідують міні-садочок, так і ті дітки, які просто хочуть приходити на цікаві та корисні заняття.



Заняття з раннього розвитку. Проводять їх для діток з року до двох, і з двох до трьох років. Найменші відвідувачі клубу приходять з мамами. Тому заняття проходять у форматі мама-дитина, тривають годину і поділені на блоки: наприклад, моторика, мовлення та музичний блок, рухливий і т.д.

На цих заняттях діти соціалізуються й готуються до садочка. Звісно, заняття в групах сприяють і загальному розвитку дитини. Як кажуть вихователі в "Щасливчику", тут діти навчаються вчитися.

Підготовка до школи. На ці заняття запрошуються дітки з чотирьох років. У програмі – підготовка до школи, а саме: розвиток мовлення, основи грамоти, основи математики і логоритміка. Долучитися до занять буде корисно як дітям, що не ходять в садочок зовсім, так і тим, хто відвідує садочок, але хоче займатися додатково.

Англійська мова. У клубі "Щасливчик" є заняття з англійської як для малюків, так і для старших діток. Заняття можуть відвідувати навіть ті, хто вже ходить до школи (ранні школярі).



Творча студія. Не лише вчитися, але й займатися творчістю. Якщо ви бачите в дитини здібності та нахили до творчості, приводьте її до клубу "Щасливчик". Тут вони зможуть займатися образотворчим мистецтвом, малюванням та аплікацією. Але навіть якщо ваш малюк не стане художником чи скульптором, то творча студія допоможе розвинути йому уяву та увагу, укріпити руку та підготуватися до письма, а також привчити дитину до прекрасного.

Вaby-аеробіка. Дитяча аеробіка сприяє правильній поставі та розвитку дитини. Щосуботи в "Щасливчику" проходять заняття, де ваш малюк зможе весело та з користю провести свій час.

Отож, якщо ви бажаєте зайняти свого малюка чимось корисним, веселим та приємним, приводьте свою дитину в сучасний та комфортний клуб дитячого дозвілля "Щасливчик"!

м. Рівне, вул. Чорновола, 91д. ЖК "На Щасливому". Тел. 098 850 8080, 073 092 0045.





На правах реклами