Ми у Facebook
11.03.2017, 13:30

Галина Гичко: "Секрет успіху в роботі, яку любиш"

Кожна жінка хоче завжди залишатися красивою, молодою та привабливою. Втілити це бажання можуть в салоні краси VASANTA SPA, а про особливості керування салоном і про те, як дарувати красу жінкам, розповідає власниця салону краси VASANTA SPA та лешмейкер Галина ГИЧКО.
Галина Гичко – одна з найкращих майстрів з нарощення вій та корекції брів у Рівному. В її здобутках сотні задоволених клієнток, а ще – приз Міжнародного конкурсу в Одесі. Окрім того, пані Галина сім років тому заснувала відомий у місті салон краси VASANTA SPA.

Салон ми відкрили разом з моїм чоловіком у 2010-му. Це була така символічна дата – 10.10.10, – розповідає про початок своєї роботи пані Галина. – Мій чоловік – масажист. На момент відкриття салону я ще теж займалася масажем, а ще проводила сеанси фітобочки. Але якраз наприкінці 2010 року, після відкриття салону, я пройшла навчання з нарощування вій і потроху почала переходити на спеціальність лешмейкер, бровіст.

Як розповідає майстриня, професію лешмейкера для себе вона обрала не випадково. Каже, що до цього її наштовхнуло улюблене хобі – бісероплетіння, яким вона займалась тривалий час і навіть мріяла про власну виставку. Наштовхнула до такого кроку подружка Галини, адже робота з бісером, як і з віями, дуже творча, кропітка та дрібна. Проте все було не так легко, за словами пані Галини – у той час на мода на нарощення вій минула і в цій сфері почався спад. Тому вона дуже сумнівалась, адже навіщо починати займатися тим, що вже неактуально. Але навчання Галина все ж пройшла і, як стверджує, робота їй дуже сподобалось. А завдяки тому, що у нарощенні з’явилася нова тенденція, то послуга стала знову популярною.

– Якщо всі розумні люди, котрі займаються косметологією, для початку напрацьовують клієнтів, працюючи в когось, то ми в цьому плані були дуже нерозумними, – продовжує Галина Гичко. – Я дуже мріяла і хотіла мати власний салон, але ніяк не могла на це наважитись. Але наважився мій чоловік, який дуже амбітна людина. Так ми відкрили своє “дітище” – Салон краси VASANTA SPA.

Наразі салон пропонує цілий спектр якісних косметичних послуг: манікюр, педикюр, різні види масажу, обгортування, фітобочка і нарощування вій та корекція брів. А ще у VASANTA SPA можна знайти унікальну у місті послугу – Fish spa.

Салон розширюється, і невдовзі у “ВАСАНТА СПА” буде набагато більше місця для клієнтів та майстрів. Сама ж Галина планує відвідувати зі своєю роботою ще й інших країн, але, як стверджує, не збирається залишати Україну, як би там не було.

Управляє Галина салоном разом з чоловіком, а ще їй дуже допомагає колектив:

Насправді, мені дуже пощастило з колективом. Працівники – люди, які люблять свою справу і знають, що вони роблять і чого хочуть. Хочуть розвиватися. Я завжди йду назустріч таким людям. Завдяки колективу і вдається підтримувати успішну роботу салону.

Взагалі, Галина Гичко надзвичайно творча особистість – малює в різних техніках, займається бісероплетінням та вишиває. Каже, що хоч і любить більше працювати з предметами, але практично весь час працює з людьми. Вона пробувала себе у багатьох сферах: медицина, масаж, фітобочка, і врешті – як лешмейкер та бровіст, а сьогодні Галина вже сама починає навчати молодих майстрів.

Я зараз маю помічницю, яку навчаю своїх технік, проте не втрачаю нагоди повчитися сама. Адже технології нарощення йдуть вперед і постійно розвиваються, а якщо ти хочеш бути хорошим майстром – потрібно бути у тренді, – додає Галина. – Зараз я пропоную нарощування вій класичне, об’ємне, біозавивку, ламінування, батокс вій (лікувальна процедура). По бровах – моделювання брів, ламінування, мікроблейдинг (методика ручного татуажу).

Як справжній професіонал своєї справи, Галина Гичко ще й вчиться на досвіді інших, тому розповідає, що завжди купує спеціалізований журнал, де представлені роботи найкращих лешмейкерів з України та закордону. З таких робіт, як говорить, і черпає натхнення.

Секрет успіху пані Галина вбачає в любові до справи, яку робиш:

Я дуже люблю свою роботу. Якщо чесно, я навіть її робила б, якби мені за це не платили. Від цього я отримую велику радість. Мені дуже подобається, коли клієнти йдуть від мене задоволені.




Завітати до салону VASANTA SPA можна за адресою:
м. Рівне, вул. Княгині Ольги, 4а
(0362) 43-85-31, (093) 506-33-54,
(050) 916-50-48, (068) 858-19-81
vasantaspa@mail.ru





На правах реклами