Ми у Facebook
29.03.2017, 19:30

Квітень у Рівному розпочнеться зі справжнього рок-концерту

Програма «Queen Forever» - непередавана енергія і драйв, професійне світлове оформлення, високоякісний звуковий супровід, непідробні емоції та море чарівності від музичних одеситів «HARDY».
Справжня рок весна в твоєму місті зустрічай - симфонічний-шоу оркестр «HARDY» (м.Одеса) 1 квітня о 19.00 у МПК "Текстильник". Представить глядачам абсолютно новий погляд, своє бачення на звучання легендарних рок хітів у виконанні сімфоніческого- шоу оркестру. Лише цієї весни ви почуєте і побачите одну з численних програм шоу оркестру «HARDY», яка відрізняється від робіт колективу, тому як цілий концерт присвячений хітам легендарних «Queen».

Програма «Queen Forever» - зачаровує музика «Queen» у виконанні симфонічного оркестру (більше 45 чоловік), плюс вокальний супровід композицій від Віктора Романченко (переможець шоу Х-Фактор).

Програма «Queen Forever» - програма посвячення, пам'яті легендарного і не замінного фронтмену групи, Фредді Меркьюрі. Саме до його 70-річчя, симфонічний-шоу оркестр «HARDY» і придумав цю програму, яка відбудеться з одним концертом в твоєму місті.

Симфонічний-шоу оркестр «HARDY» за правильну музику!



Квитки за посиланням: https://gastroli.ua/en/tickets/queen-forever-2017-02-08-07-56/buy






На правах реклами